14/06 2016.
News

ODRŽAN VELIKI STREET STYLE FESTIVAL U BIJELJINI

Prvog vikenda u junu, održan je veliki street style festival u Bijeljini – Just Relax Jam. Tim povodom okupio se veliki broj plesača iz cijele regije, međunarodnih predavača i sudija iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Mađarske, Ukrajine, Bjelorusije.

Posjetioci su mogli da uživaju u fenomenalnim nastupima break i hip hop plesača, da se sami oprobaju u plesu tokom radionica i da uživaju u stvaranju fenomenalnih grafita (crtači Neman, Kontra, Kise i Padre) u staroj Zenitovoj fabrici. 

Pobjedu u hip hop kategoriji odnijeli su Tarik i Shza, bgirl battle osvojila je 'Nja, najbolji bboy u 1vs1 kategoriji Vid, a pobjedu u bboy 4vs4 odnijeli su Yugoslavian Bboys-i.

Djelić atmosfere prenio nam je i Danijel (Justice), koji je i jedan od organizatora JRJ-a:

Prošao je još jedan Just Relax Jam, mi stariji za jednu  godinu...

No ne žalim se, jer smo svake godine iskusniji za više godina ako saberemo sve priče i iskustva koje se podijele ovdje u Bijeljini za par dana, kada Just 2 Cool slavi rođendan. Nevjerovatna količina pozitivne energije koja je bila opšteprisutna, omogućila mi je da ne spavam 3 dana, tako da sam pohvatao sve momente. Nasmijani, mladi ljudi, break, hip hop, muzika i druženje, plesači, grafiti crtači i velika ekipa koja prati tu scenu – dobitna kombinacija koja nam svima napuni baterije za cijelo ljeto.

BUZZ je uz veliku radost bio dio cijelog događaja i atmosfere, te svakako jedva čekamo naredni Just Relax Jam. Vidimo se sledeće godine!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – Buzz Sneake...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
string(0) ""
string(0) ""