31/05 2016.
News

JUST RELAX JAM VOL. 5

U Bijeljini će se od petka 3. juna do nedelje 5. juna, održati internacionalni Hip Hop događaj pod nazivom "Just Relax Jam". Jam je prvi put organizovan 2011. godine, a nastao je kao ideja da se obilježi 10 godina postojanja plesne grupe Just 2 Cool…Ove godine Just 2 Cool ekipa slavi 15 godina zajedničkog plesa i putovanja kroz život a poziv na proslavu ide svima koji su zainteresovani da provedu jedan vikend drugačiji od uobičajenog!

Šta to sve podrazumijeva Just Relax Jam? E pa ovako… Petak, 3. jun je rezervisan za crtanje grafita u krugu stare fabrike ,,Zenit’’ a oslikavanje će obaviti petočlana ekipa iz Srbije, Crne Gore i BiH. Takođe, u petak će biti održana i izložba fotografa, dizajnera i ostalih mladih, neafirmisanih umjetnika. Subota je dan rezervisan samo za ples, pa će ugledan tim sudija koji dolaze iz Ukrajine, Bjelorusije, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, ocjenjivati takmičarski dio ekipe sa cijelog Balkana pa i šire. 

Takmičari će se pokazati u najboljem svjetlu u kategorijama Break-a i Hip Hop-a, nakon čega se svi pomjeramo pedesetak metara dalje na afterparty koji je humanitarnog karaktera pa će sav sakupljen novac otići u svrhe uređenja kreativne kuće za mlade u Bijeljini. Nedelja će biti ispunjenja besplatnim radionica plesa, potpuno otvorenog tipa.

Dođite da nagradimo najbolje, inspirišemo manje dobre da rokaju još tvrđe i da pružimo toplotu i gostoprimstvo našeg grada svima koji nas posjete. Blaze up!

Justice

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – Buzz Sneake...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
string(0) ""
string(0) ""