25/02 2016.
News

NIKE ULTRA KJCRD PREMIUM PACK

Predstavljamo vam najnovija izdanja dobro poznatih silueta Air Max Classic BW i Air Max 95.
Posle pauze od par godina Classic BW se vraća u velikom stilu. Pored OG izdanja koja su najavljena za ovu godinu model je doživio i svoje prvo Ultra izdanje.

Nike Air Max Classic BW Ultra KJCRD PRM je najnovije izdanje legendarne siluete iz 1991. godine.
Kao i prethodni modeli koji su dobili svoja Ultra izdanja i ovaj model je znatno lakši zahvaljujući ultra laganim materijalima gornjišta i đona. Gornjište je izrađeno iz jednog dijela sa gumiranim prelivom polja koja oslikavaju staru siluetu. Na peti se nalazi gumirano ojačanje sa ventilacionim otvorima koje služi da petu drži čvrsto unutar gazišta. Središnji dio đona sa vazdušnom komorom u dijelu pete izrađen je od lagane pjenaste gume sa čvršćom gumom na spoljašnjem dijelu prstiju i pete.
U godini u kojoj je nastao, prvi model BW je predstavljao patiku sa najvećom vidljivom vazdušnom komorom, pa tako skraćenica u nazivu modela simbolično predstavlja BIG WINDOW, odnosno veliki prozor.

Nike Air Max 95 Ultra KJCRD PRM je model baziran na legendarnom modelu iz 1995. godine, a koji je Ultra izdanje doživeo 2015. godine. Usjpešne prmjene modela i prihvaćenost od strane ljubitelja starih Air 95 bile su dovoljan motiv da rekonstruisana silueta nastavi svoj put. Đon Ultra modela je unaprijeđen novim materijalom i povećanom elastičnošću i znatno lakši od prethodnog. Donji dio đona predstavlja takođe element naprednije tehnologije koja savršeno prijanja na sve tipove podloge. Gornjište izrađeno iz jednog dijela prekriveno je Flywire nitima, ukrašeno paletom boja od kojih se ističe Game Royal nijansa koja postaje short name ovog modela i cijelog pack-a.

Game royal/Black/Bright crimson/Anthracite su boje ovih modela koji legendarnim siluetama daju sasvim drugu dimenziju. Priznaćete da ih nikada niste zamišljali u ovoj kombinaciji, a upravo ona čini da se izdvajaju od klasike i budu idealni za predstojeći period.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Jan.
2021.
News
Brendovi koje voliš, siluete o kojima već dugo maštaš, modeli koje „furaju“ najveći svjetski trendseteri – Buzz Sneake...
17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
string(0) ""
string(0) ""