12/01 2016.
News

Top 5 novih izdanja koje vas posle praznika čekaju u BUZZ šopovima

I evo nas…prvih par radnih dana nakon praznika ekipa BUZZ-a je bila vrijedna i za buzzovce pripremila dosta novih izdanja. Pogledajte naš izbor top 5 modela koji su nam stigli u BUZZ!

 

NIKE CLASSIC CORTEZ PREMIUM

Klasična silueta iz 1972. j jedan od modela koji predstavlja temelj uspijeha Nike kompanije, Cortez, okrenut je ka udobonosti i istrajnosti. Retro linije i poznati CW će zasigurno osvojiti srca mnogih zaljubljenika u ovaj model i patike generalno. 

JORDAN AIR DELUXE

Jordan Air Deluxe ima čiste i jasne linije koje mu daju bezvremenski izgled a dijelovi dizajna su preuzeti od nekoliko modela prethodnika. Udoban i lagan, sa odličnom podrškom za članke, ovaj model je super izbor za sve ljubitelje košarkaških modela.

NIKE AIR MAX 90 PREMIUM ''CURRY'' 

Prepoznatljiva devedesetka je ponovo tu! Ova verzija ima jedinstven i vrlo zanimljiv CW koje će fanove air max 90 modela raspametiti! Naziv modela je i ‘’Kari’’ jer su nijanse su slične onima koje je 2003. imao ‘’Kari’’ AM1 model. Saznaj više!

Nike W AIR FORCE 1 07 PRM SUEDE

Nike Air Force 1 07 Suede ženski model podiže originalnu verziju na viši nivo sa vrhunskom antilop kožom na gornjištu dok zadržava udoban đon i siluetu koja ga je proslavila. Djevojkama će se sigurno jako dopasti. Saznaj više!

NIKE AIR MAX 1 ULTRA MOIRE

Nike Air Max porodica je 2015. dobila novog člana- Air Max 1 Ultra Moire model. Redizajnirana silueta ima potpuno novo gornjište za čiju se proizvodnju koristi mnogo manje materijala u odnosu na klasični AM1 model, a dosta je fleksibilnije i lakše. Crno-bijela kombinacija lako zapada za oko i prikazuje model u svoj njegovoj veličini. Saznaj više!

 

Za koji model se odlučuješ?

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
26.
May.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker svijeta.
string(0) ""
string(0) ""