na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

News
05.01.2018.

NMD, KAO STIL ŽIVOTA

Zovem se Adidas NMD patika. Moje ime ,,NMD" dolazi od riječi nomad, koja označava ljude koji lutaju i stalno se kreću. Samim odabirom mog imena, moji tvorci su zamislili moj život kao neprekidno putovanje,  lutanje i potragu za neizvjesnim. Putovala sam najprije u kutiji. Tada nisam znala gdje idem i gdje ću stići, ali sam se nadala da će mi se svi obradovati, zbog mog „boost“ đona, koji je broj 1 u svijetu. Život u kutiji jednostavno nije bio za mene, te sam veoma brzo završila na policama Buzz-a.

Ni tu se nisam dugo zadržala, jer je moj sadašnji vlasnik ubrzo došao po mene. Kada smo se ugledali, bila je to ljubav na prvi pogled. Osjećala sam tada veliku zavist i ljubomoru ostalih patika koje su me okruživale. One nisu bile ljubomorne samo na ljubav mog novog vlasnika, Azura, prema meni, nego i na moju ljepotu, besprijekoran kvalitet, i udobnost- jer težim sitnih 50g. Kako rekoh, zovem se Adidas NMD, sa razlogom. Znate, Azur i ja mnogo putujemo. Mnoga mjesta smo zajedno vidjeli i mnogi su se za nama okrenuli. Sretna sam svaki put kada me odabere, jer znam da idemo u novu avanturu, na kojoj će Azur svima da pokaže kako je ponosni vlasnik svojih patika. Stari dizajn i najnovija tehnologija jednostavno plijene pažnju gdje god se mi pojavimo.

Čula sam da se ljubav ne može kupiti, što nije istina, jer je Azur kupio mene, a ja pružam ljubav svojom neviđenom udobnošću, svaki put, iznova i iznova. Održava me besprijekorno čistom i pokazuje me sa ponosom svima. Azur i ja činimo jedan tim, koji bi sa lakoćom mogao osvojiti svijet. I zato, drage moje drugarice, nemojte se plašiti konkurencije nego vjerujte u sebe. Možda vam moja priča pomogne u tome.

Lijep pozdrav,

NMD i Azur

Slični članci

30.
Nov.
2023.
News
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
14.
Nov.
2023.
News
Vidimo se u  Bijeljina City Mall-u 16. novembra!
04.
May.
2023.
News
Pronađi svoje Chuck Taylor All Star Construct patike već sada u Buzz šopovima ili online.