06/12 2017.
News

PRIDRUŽI SE FORCE FAMILIJI

Air Force obilježava 35. rođendan

Jedna od najomiljenijih patika svih vremena, Nike Air Force 1, u četvrtak, 7. decembra, u prostoru Dom mladih, na Skenderiji u Sarajevu obilježiće cjelodnevnom žurkom 35 godina od kako je po prvi put predstavljena javnosti.

Cjelokupan prostor Dom mladih će od 14 do 20h čas biti transformisan u specijalni Air Force ambijent, podijeljen u više tematskih prostorija koje će oslikavati elemente urbane kulture kroz koju je ova patika decenijama koračala.

Posjetioce pored odlične muzike očekuju različiti zanimljivi sadržaji, poput Nike i Buzz „pop-up“ ugla sa izloženim Air Force 1 i Duckboot modelima, nagradne aktivacije za iskusne basketaše, Najki berbernica za momke i frizerski dio za djevojke, mogućnost personalizacije Air Force modela posjetioca, kao i brojne druge aktivacije koje smo pažljivo spremali u saradnji sa Nike brendom.

Svoju podršku obilježavanju 35. rođendana Nike legende, dale su i brojne poznate ličnosti -TV voditelji Ajdin Kulenović i Denis Husejnbegović, blogerka Erna Saljević, hip-hop pjevač Zlatan Hajlović Kontra, fitnes instruktorka Lejla Šebić, košarkaši KK Bosna i mnogi drugi, noseći upravo Air Force modele.

Vidimo se u četvrtak 7.12. u Domu mladih, Skenderija.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
26.
May.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker svijeta.
string(0) ""
string(0) ""