24/11 2017.
News

Nike Lunarforce 1 Duckboot

Očekivano ili neočekivano, potpuno smo sigurni da je još jedan redizajn Air Force modela u Lunar Duckboot verziji nešto što mnogi čekaju i po njima navijaju satove na sat vremena kasnije, jer je došla zima. 

Očekujemo čizmu sa udobnušću patike u kojoj možemo da provedemo cio dan, očekujemo da bude topla, prijatna za nošenje i da održi stopalo suvim čak i ako šetamo po snijegu ili kiši.
Nike je i ove sezone sa novim izdanjem Lunar Force 1 Duckboot omogućio baš to, univerzalnu patiku koja je zahvaljujući materijalima korišćenim za izradu ovog modela ujedno i najlakši Duckboot do sada

„Engenierd for winter“ oznaka na gumenoj ploči na jeziku govori sve, nemojte ni jednog trenutka da sumnjate da nije tako. Čak i ako odlučite da ih testirate, brzo će vas razuvjeriti. Lunar Force 1 Duckboot na prvi pogled odaje utisak čvrste i grube siluete jer je namjenjena za loše vremenske uslove, ali udobnost modela je potpuno suprotna njegovom izgledu. Lunarlon međuđon od specijalne legure u svom središtu posjeduje vazdušne komore koje doprinose da koračanje u ovom modelu bude poput šetnje po oblacima, a outsole izrađen od tvrđe gume garantuje stabilnost i savršeno prijanjanje na svakom terenu. 

Gornjište modela izrađeno je od više tipova kože, gume i ripstop materijala, a Watershield oznaka uliva sigutnost da vam voda zaista neće moći ništa. Dakle, Nike Lunar Force 1 Duckboot je i ove godine ispunio očekivanja. Dostupne u više različitih boja, lake za uklapanje sa svakim stilom odjevanja. Svakome daju osjećaj jedinstvenosti, od Fashion ikone do specijalnih jedinica. LF1 su spremne. Nadamo se da ste i vi.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
26.
May.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker svijeta.
string(0) ""
string(0) ""