na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

COOL AND COMFORT
COOL AND COMFORT
Blogger Pick
28.09.2022.

COOL AND COMFORT

Ćao svima,

Pokušaću da se predstavim u tri rečenice.  Moje ime je Adna Subašić. Mnogi me znaju iz kratkog edukativnog dječijeg filma “Otkrij svoju energiju” i sa društvenih mreža. Veliki sam zaljubljenik u modu i modne trendove i obožavaaaam da se slikam i snimam.

Autfiti koje biramo dio su našeg bića i jedan su od načina da predstavimo sebe, da pokažemo ko smo. Iako smo mi ti koji prave izbore, dešava se i da pojedini modeli odaberu nas. Upravo to se desilo sa ovim predivnim adidas Astir patikama.

Gornji dio od somota i sintetike, meko i prijatno obavija stopala dajući im potrebnu prozračnost i čvrstinu. Možete ga kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvijek lutam od sportskog do elegantnog, pa mi je važno da nove omiljene patike mogu nositi u svakoj prilici, bez razmišljanja. Ovog puta sam ga iskombinovala uz klasičan jeans i adidas majicu Adicolor.

Nove Astir patike zasigurno postaju moje nove omiljene patike, jer mi daju slobodu da se izrazim na najbolji način i istražim nove modne horizonte.

Model adidas Astir dostupan je u Buzz šopovima online.

Vaša Adna!

Slični članci