na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

HEADS UP
HEADS UP
Blogger Pick
21.09.2022.

HEADS UP

Ako ste u potrazi za crnim patikama koje možete nositi kroz grad ili dok trenirate, onda ne tražite dalje.

 

Tu sam ponovo sa novom pričom i novim omiljenim “go to” patikama, a ovog puta je riječ o novom modelu - Nike Air Max Flyknit Racer.

Svi već znamo da Nike stalno pomjera granice na svim poljima, a mogu reći da nas nisu razočarali ni ovog puta! Nike Air Max Flyknit Racer su izrađene od recikliranog materijala i otpada, bez ugrožavanja performansa i izdržljivosti, ovaj model predstavlja sjajan izbor.

 

Nikeov stil je dobro poznat i popularan širom svijeta, a Flyknit Racer je odličan primjer toga. Iako uniseks, patike se nude u raznim bojama, što znači da postoji model za sve. A i za svaku priliku. Ono što me je najviše privuklo kod ovog modela jeste izgled, koji je istovremeno elegantan i edgy, što im daje mogućnost da se kombinuju na razne načine. Ali ono što me je kupilo jeste udobnost. Toliko su lagane, da ih ne osjećam dok šetam.

Baggy stil je nešto što je karakteristično za mene i moj stil oblačenja i često me možete vidjeti kako kombinujem pantalone ovog tipa sa nekim duksom ili klasičnom bijelom majicom i parom dobrih patika.

Za kraj mogu samo reći - šta čekate? Poruči ih online ili trk do najbliže Buzz Sneaker Station radnje i uvjeri se zašto je ovaj model stvoren za tebe.

 

@catwomenn

 

Slični članci