na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Walk On Air with Nike Air Max 2021
Walk On Air with Nike Air Max 2021
Blogger Pick
01.06.2022.

Walk On Air with Nike Air Max 2021

Započeti ću ovaj blog sa prvom rečenicom koju sam izgovorio kad sam ih ugledao: „Šta je ovo, svemirski brodovi?!“

 

Ovaj Nike Air Max 2021 ima skroz futuristički izgled. Gledajući u potpuno novu siluetu, pertle, jezik i đon odmah upadaju u oči. Na gornjem dijelu su različiti materijali. Baza je od najlona u sivoj boji. Oko pertli i pete nalazi se kožna prevlaka. Na nosu se nalaze gumene tačkice, a s unutrašnje strane tenisice je ploča od mreže. Sve to povezuju vidljivi narandzasto žuti šavovi.

Đon je jako upečatljiv element. Sastoji se od dva dijela. Zadnji dio sadrži potpuno vidljivu Air jedinicu žute boje s crnim gumenim kavezom oko nje. Dio ispod prednjeg stopala izrađen je od pjene bijele boje. Iznad međupotplata je gumeni obrub narandzaste boje.

Mix crne, žute i narandzaste boje asocira me na vatru, što se definitivno potvrđuje ako pogledate u završetke pertli. Volim vatru i za mene je to plus.

Još jedan plus, ovaj Air Max dio je projekta Move To Zero koji se temelji na održivosti. Modna industrija jedna je od industrija koje najviše zagađuju okolinu na svijetu. Nike želi pomoći da se to smanji i najmanje 20% materijala na modelu se reciklira. Postojeća plastika, pređa i tekstil ponovno se koriste za smanjenje emisije CO2. Svojim projektom Move To Zero pokušavaju spasiti Zemlju na vrijeme.

 

Što se tiče udobnosti, mogao bi koristiti puno superlativa da opišem tu tenisicu. Kombinacija vazdušnih jastuka, spužvastih i gumenih potplata pružaju super mekan osjećaj. Ovo je pravi izbor za sve one kojima je udobnost na prvom mjestu, bez obzira da li idete „samo“ do radnje ili na trčanje.

Nike je još jednom potvrdio da se i te kako može oživjeti nasljeđe i pomjeriti granice svaki put iznova. Nike Air Max 2021 su definitivno tenisice koje moram imati u kolekciji i koje ću poželjeti nositi u svakoj sljedećoj sezoni.

Nike Air Max 2021 možete pronaći u raznim bojama koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, u Buzz trgovinama i online.

 

Pišem vam ponovo vrlo brzo,

Kiki


 

Slični članci