na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

KEEP IT SIMPLE  WITH AIR MAX
KEEP IT SIMPLE  WITH AIR MAX
Blogger Pick
30.03.2022.

KEEP IT SIMPLE WITH AIR MAX

Ćao svima,

U današnjem blog postu, želim istaknuti važnost udobnosti stvari koje nosimo, a da pritom ne govorimo o pidzami nego o stylish komadima koje možemo nositi svaki dan.  Predstavljam vam model Air Max Dawn, model koji će sigurna sam, ukrasti I vaša srca. Lijepe, stajliš, moderne i udobne, što još  poželjeti od para patika? Mene su osvojile na prvu,  sigurna sam da će i vas.

Da kažem da sam se zaljubila u ovaj model bilo bi nedovoljno. Postoji nešto potpuno iskonsko u ovom dizajnu, uprkos tome što je potpuno jednostavan i ne sadrži prenapadne kombinacije boja. Gornjište je izrađeno od recikliranih materijala tako da, pored toga što uživate u komfortu, ujedno i čuvate prirodu! Iako zaista imam svakakve modele Nike patika, od Jordanki do Air Max 95 i Air Force, moram istaći kako su ovo daleko najudobnije tenisice koje sam ikad posjedovala.

Udobne, lagane i stylish – Nike Air Max Dawn patike su model koji se ukratko može opisati kao must have. I da, može “začiniti” svaki vaš autfit. Ja sam ih ovaj put  iskombinovala sa zelenom Nike duksericom i crnim helankama koji su uz ovaj bezvremenski model apsolutno upotpunili outfit.

Svoje Air Max Dawn potrazite u najblizoj Buzz radnji i online!

Do sljedećeg čitanja,

Lulu

Slični članci