na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

SPRING NIKE
SPRING NIKE
Blogger Pick
09.03.2022.

SPRING NIKE

Ćao, Buzzovci!

Zovem se Nina Retar i ponovo sam za vas pripremila novi blog, ovoga puta u proljećnim bojama.

Nike Huarache je legendarni model, koji upravo slavi tridesetu godišnjicu. Model sam prvi put upoznala u svojim ranim tinejdžerskim godinama, kada sam gledala The Prince of Bel-Air, gde je Will Smith nosio novi Nike model.

Prvobitno dizajnirane da vladaju trkama, one su tokom godina zavladale i ulicama, i tako postale popularne, čak i među ljubiteljima sneaker kulture. Osim jedinstvenog oblika, ističu se i živopisnim kombinacijama boja. Patike su dizajnirane da pristaju vašim stopalima poput čarapa, što ih čini idealnim za trčanje. U skladu s tim, patike su izuzetno lagane i minimalističke, sa posebnom tehnologijom. Originalni slogan bio je “have you hugged your feet today?” (da li ste zagrlili svoja stopala danas), što savršeno opisuje kroj patika u kojima se osjećate sigurni i spremni na sve. Tokom godina, patike su se preselile i na košarkaški teren, što ukazuje na njihovu univerzalnost.

Uprkos činjenici da su dizajnirane kao sportski model, Nike Huarache su odlične i za kombinovanje sa modernim komadima. Odabrala sam Nike Huarache u kombinaciji bijele i nježno roze boje, koju sam uklopila sa proljećnim outfitom u istim bojama. Komplet se sastoji od odgovarajućeg donjeg dijela i jakne od udobnog i mekog velura, koji vas grije i u hladnim proljećnim jutrima. Ističe se reljefnom Nike Air grafikom, koja se proteže cijelom dužinom.

Nike Huarache patike možete pronaći u BUZZ radnjama. Dostupne su još i u klasičnoj bijeloj, smeđoj i narandžastoj kombinaciji, kao i bijeloj sa ljubičastom i neon zelenom. Pored ženskih, možete pronaći i muške i dječije modele u raznim kombinacijama boja. Definitivno novi proljećni hit!

Nike komplet i Nike Huarache patike potražite u Buzz radnjama i Buzz online shop-u.

 

Do sljedećeg puta,

Nina

 

Slični članci