na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

TIMBERLAND 6 PREMIUM - ONE OF THE BEST WINTER SHOES OF ALL TIME
TIMBERLAND 6 PREMIUM - ONE OF THE BEST WINTER SHOES OF ALL TIME
Blogger Pick
12.01.2022.

TIMBERLAND 6 PREMIUM - ONE OF THE BEST WINTER SHOES OF ALL TIME

Hej ljudi,

 

Za one koji me još uvijek ne poznaju, moje ime je Simeon i ja sam dio Buzz Sneakers tima.

Još od malih nogu interesovao me je street ples i moj adut je uvek bio popping. Igranje je jedan od načina da se izrazim i zato je važno da obuća koju nosim pruža maksimalnu udobnost i stabilnost pri svakom koraku. Strast prema patikama je počela oko 2014. godine, a mojom kolekcijom uglavnom dominira Nike. Poput većine sneaker ljubitelja, i ja sam fan nešto klasičnijih silueta. Vjerujem da nam patike daju priliku da oslobodimo maštu i pokažemo boje naše smjele ličnosti. Na moj stil je dosta uticala ulična kultura 90-ih. Međutim, sada kada je vrijeme napolju sve hladnije, moja estetika se transformiše u mirniji i topliji street look.

Ako baš moram da istaknem jednu od obaveznih silueta tokom zimske sezone, to bi nesumnjivo bile legendarne Timberland 6 Premium čizme. Timberland Shoes se pojavio 1920-ih kao „savršena obuća za radničku klasu“, da bi nekoliko decenija kasnije postale simbol rep i hip-hop zajednice. Mnogi reperi ih hvale u svojim pjesmama i mogu sa sigurnošću da kažem da su dorasle svojoj slavi. Ovo su jedne od najboljih zimskih cipela koje će vam donijeti mnogo topline i udobnosti u hladnim danima. One su izdržljive i vodootporne, a imaju i čvrst gumeni đon koji odlično prianja. Klasična boja čizama koja asocira na pšenično klasje uklapa se uz svaku odjevnu kombinaciju, što je super. I da bih vam pokazao da Timberland ide uz sve, inspirisan sam da svoje čizme kombinujem sa jaknama norveškog brenda Napapijri.

Da budem iskren, nedavno sam saznao za Napapijri, ali sam bio prijatno iznenađen njihovim jaknama Rainforest Pocket 1 i Rainforest Winter 2. Brend uspjeva da vešto iskombinuje inovativnost, estetiku i funkcionalnost dizajna, čineći jakne pogodnim za svaku priliku. One održavaju optimalnu temperaturu da bi vam bilo toplo i veoma su udobne jer daju pun opseg pokreta, što je i važno za jednog popping plesača. Kapuljača je modularna i velika, a upravo to je čini praktičnom i pouzdanom tokom vjetrovitih dana. Najviše su me impresionirali bočni rajsferšlusi jakne koji omogućavaju da se lako oblači i skida. I baš tako, možete me vidjeti u mekanom Napapijri duksu, koji sam nabavio u Buzz-u.

Ako ste strastveni fan patika koji traži udobnost, toplinu i funkcionalnost tokom hladnih dana, ne oklevajte da posjetite Buzz prodavnice ili naručite online.

Vidimo se,

 

Poppin’ Simcho

 

Slični članci