na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PINK BABY GRL
PINK BABY GRL
Blogger Pick
15.12.2021.

PINK BABY GRL

Ćao, ekipa! Nadam se da sam vam nedostajala.

Ovoga puta vam se javljam inspirisana zahvaljujući novoj Nike kolekciji, koja me je potpuno oborila sa nogu. Iako je bilo jako teško donijeti odluku, nakon duuugog čekiranja artikala na sajtu, po prvi put sam odlučila da dam priliku REACT VISION modelu. Ove patike su magija! Toliko udobne, a upečatljive, sa mnoštvom sitnih detalja, da svaki put kada ih pogledam, uočim nešto novo što me oduševi. Možete ih kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvijek lutam od sportskog do elegantnog, pa mi je važno da nove omiljene patike mogu da nosim u svakoj prilici, bez razmišljanja. 

Nike radi ono što najbolje zna - kombinuje svoja dva uspješna modela i tehnologije. A rezultat je Nike React Vision. Ova genijalna patika nadahnuće vas u potpunosti - od dizajna do udobnosti. Sa Nike React Vision-om, Nike se poigrava sa mnogo boja, oblika i materijala, koji stvaraju jedinstven izgled kakav dosad nije viđen ni u jednoj patici.

Upečatljivi i ležerni duks i donji dio iz Essential kolekcije su izuzetni komadi, koji se moraju naći u garderoberu u sezoni koja nam stiže. Daće vam dosta prostora (što ja obožavam), a uz maksimalan komfor, sigurno će vas i istaći u gomili (posebno ako se odlučite za boje koje sam ja odabrala). Zbog mekanog i toplog materijala nisam mogla da se odvojim od nje.

Outfit sam (naravno) upotpunila sa toplom Nike jaknom, udobnom kapom i torbom, za koju sam sigurna da možete spakovati sve što vam treba u toku jednog dana. A kad sve ovo iskombinujete, definitivno dobijate vrlo moćan outfit.

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sljedećeg susreta vam želim puno zdravlja i ljubavi. Šaljem mnogo pozdrava i poljubaca!

 @ivanavujoseviic

Slični članci