na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

PUMA GRL
PUMA GRL
Blogger Pick
27.10.2021.

PUMA GRL

Ćao, ekipa! Evo mene ponovo! Nadam se da su vam nedostajale moje priče.

Ovoga puta se javljam inspirisana, u radosnim bojama, retro fazonu, zahvaljujući novoj PUMA kolekciji, koja me je potpuno oborila sa nogu. Model PUMA CRUISE RIDER FLAIR je magičan! Možete ga kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove.

Puma je sportski brend koji uspješno spaja sport, aktivan životni stil i različite modne uticaje. Zbog pastelnih boja ovaj model oživljava svaki outfit, a posebno dolazi do izražaja u jesenjem ambijentu!

Trenerka PUMA X BRITTO W CREW je izuzetan komad za svaki garderober, koji pruža maksimalan komfor i definitivno se ističe u gomili. Super-mekani i topli materijal od kojeg je napravljen prijaju koži i omogućavaju udobnost. Kada se sve ovo ukombinuje, rezultat je  jedan urban outfit u kojem ćete se osjećati baš moćno.

Gornji dio trenerke se može kombinovati sa raznim odjevnim komadima i koristiti u sportskoj ili casual varijanti. Trenerka ima specifične šare i u kombinaciji sa PUMA CRUISE RIDER FLAIR patikama izaziva kod prolaznika utisak zanosne i originalne djevojke!

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u Buzz šopovima ili ih naručiti online.

Do sljedećeg susreta vam želim puno zdravlja i ljubavi. Šaljem mnogo pozdrava i poljubaca!

@ivanavujoseviic

Slični članci