na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NIKE ASUNA SLIDES
NIKE ASUNA SLIDES
Blogger Pick
21.07.2021.

NIKE ASUNA SLIDES

Bok ljudi,

 

Vraćam vam se s novom pričom u kojoj ću vam predstaviti natikače koje će sigurno, kao što su meni, postati omiljeni ljetni komad. Natikače su već duži niz godina statement u fashion svijetu, a ono što mi je privuklo pažnju kod Nike Asuna je njihov izgled koji spaja sport i modu, tako da pružaju mogućnost eksperimentiranju i lako se kombiniraju s različitim stilovima.

 

 

Mekana pjena pod nogama pruža osjećaj udobnosti tokom cijelog dana i savršene su za plažu i putovanja, jer ublažavaju svaku podlogu - nećete osjetiti površine koje gazite. Garantiraju udoban korak.

Detalj koji je začinio izgled ovih natikača i zbog kojeg se razlikuju od ostalih, jeste podesiva guma na bočnim stranama. 

 

 

Bez pretjerivanja, zaljubila sam se u ovaj par prvi put kada sam ih vidjela na policama Buzza i htjela sam ih odmah imati u svojoj kolekciji. Do sada ste mogli primijetiti koliko volim matching setove, a ovog puta sam se odlučila za Nike rebrasti set koji se sastoji od topa i suknje uz Nike Asuna natikače. Papuče kao i set možete pronaći u Buzz poslovnicama ili online.

 

Do sljedećeg čitanja,

 

Ina 

 

Slični članci