na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Color blocking all the way!
Color blocking all the way!
Blogger Pick
26.05.2021.

Color blocking all the way!

Lockdowni i ograničenja su i dalje prisutni. Vremenska prognoza užas; kiša, kiša, kiša.

No, nije sve tako sivo, dok čekamo bolja i sunčanija vremena, nakon prošlogodišnjeg uspješnog lansiranja popularne serije 327, New Balance predstavlja još jedan novi model: NB 237 u višebojnoj verziji spreman za proljeće!

Estetika je ukorijenjena u 70-ima, pogotovo s ovim parom zahvaljujući kontrasnoj gornjoj strani izrađenoj od najlona, mreže i kože.

Tu je i velika bočna stijenka „N“ inspirirana prethodnikom NB 327 kako bi upotpunila izgled.

Ležerna silueta kombinuje retro izgled s modernim detaljima poput asimetrične kapice na peti za svestran i moderan izgled. Sjajni oblik s visokokvalitetnom mješavinom materijala, mekanim jastučićima i udobnom konstrukcijom čine ove tenisice suvremenim, pouzdanim izborom za svakodnevno nošenje.

Testirao sam tenisice šetnjom kroz grad u sportskom outfitu. Crno-bijeli NB hoodie, donji dio trenerke i t-shirt ide savršeno uz njih. I naravno da sam zabrejkao. Estetika može biti savršena, ali ako mi ne odgovaraju u brejku, ne uzimam ih. Kod ovih to nije slučaj, tako da su dobile prolaznu ocjenu.

No, došle su godine, tridesete. Nije više život samo studiranje, trening, ludovanje. Stigli su sastanci, poslovi, situacije koje zahtijevaju dozu ozbiljnijeg oblačenja pa sam testirao kombinacije NB 237 na sako, veste, traperice, košulje i stvarno idu na sve. Za ozbiljnije varijante kombiniram sivo-plavo-bijelo, za opuštenije žuta-crvena-zelena. I da, sve te boje su na njima tako da je jednostavno iskombinirati savršenu kombinaciju.

Da zaključim, super lagane i udobne, elegantne u svakoj prilici savršen su spoj funkcije i mode. Ne požuri li proljeće, čeka ih ljeto.

 

Svoj par ugrabi u BUZZ trgovinama ili na web shopu!


Stay cool,

Don Kiki

Slični članci