na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
05.05.2021.

STAN SMITH IS MY ECO-FIRENDLY SPRING FAVORITE

Ćao društvo!

Moja nova Buzz Crew priča inspirisana je proljećem i vanvremenskim dizajnom jedinstvene siluete koju sigurno svako može prepoznati na prvi pogled.

Odlučila sam da vam danas pišem o Stan Smith patikama koje će biti apsolutni hit i ove godine!

U januaru 2021. najavljeno je da adidas Originals ulazi u novu eru – eru ekološke osvešćenosti. Zbog toga su i moje današnje Stan Smith patike dobile novi izgled, sa samo jednim ciljem – da se označi kraj plastičnom otpadu.

Izgled novih Stan Smith modela vizuelno je ostao nepromjenjen. Kada je riječ o patikama koje sam odabrala za današnju priču, promjenjena je jedino kompozicija – model je izrađen od recikliranih materijala, dok je kompletan dizajn inspirisan planetom Zemljom. To uključuje i detalje koji se savršeno ističu na patikama i, pored komfora i iconic look-a koji nude, svijetu šalju veoma važnu poruku.   

Da bih upotpunila priču, odlučila sam da ih fotkam na jednom od mojih omiljenih mjesta – u gradskom parku. Tokom proljećnih dana, kada nas vrijeme i predivna priroda prosto mame napolje, jasno je zašto za šetnje biram baš ove Stan Smith patike koje me podsjećaju zašto treba da vodim računa o životnoj sredini i podižem osvješćenost o značaju ekologije.

Pored poruke koju šalje, ovaj model je jedan od mojih favorita i zbog toga što tako divno ide uz sve outfit-e koje želim da nosim tokom proljećnih dana. Kako biste ih vi kombinovali i koje je to mjesto na kojem biste ponijeli nove, a vanvremenske Stan Smith modele?

Jedva čekam da vidim vaše kombinacije! Do tada, uživajte u sunčanim danima i s ponosom nosite vaše nove patike.

Ovaj model možete pronaći u svim Buzz šopovima ili naručiti online.

Do sljedeće priče, želim vam mnogo zdravlja i ljubavi!

 

Antonia

Slični članci