na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
14.04.2021.

ALL EYEZ ON ME

Ćao, ekipa! Nadam se da sam vam nedostajala. 

Ovoga puta vam se javljam inspirisana, u šarenim bojama, retro fazonu, zahvaljujući novoj PUMA kolekciji koja me je potpuno oborila sa nogu. Iako je bilo jako teško donijeti odluku, nakon duuugog čekiranja artikala na sajtu, prvu priliku sam odlučila da dam RS-X - TWILL AIRMESH modelu. Naravno, već nakon prvog bijega iz kuće - nisam se pokajala. Model je magičan! Možete ga kombinovati sa raznim bojama i uklapati u potpuno različite stilove. Ja uvijek lutam od sportskog do elegantnog, pa mi je važno da nove omiljene patike mogu nositi u svakoj prilici, bez razmišljanja.  

 

 

Puma RS-X - TWILL AIRMESH je inspirisan Running System modelom iz 80-ih. Kladim se da možete odmah da osjetite taj retro vajb.  Na njima možete primijetiti lijepo usklađene boje, koje dozvoljavaju da se poigraš i nosiš kombinacije koje će na svakoga ostaviti jak utisak! Gornji dio patika je opremljen izuzetno udobnom, mrežastom tkaninom, koja pruža dobru prozračnost. Na jeziku se nalazi crna oznaka ‘RS-X’ u bijeloj boji i PUMA logo.

Nike jakna koju nosim na slikama mi je odmah privukla pažnju - znala sam da će biti pun pogodak! Bila sam originalna i dozvolila sebi igranje sa bojama, tako da sam sigurna da vam uz novu PUMA kolekciju inspiracija neće nedostajati.

 

 

Ludilo koje nas je zadesilo je sigurno uticalo na to da mnogo više cijenimo neke momente. Ovo mjesto, na kom sam odlučila da uradim par fotki za vas, je za mene sada posebno. Na krovu zgrade provodim vrijeme sa prijateljima, komšijama i zajedno stvaramo nove uspomene.

 

 

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sljedećeg susreta vam želim puno zdravlja i ljubavi. Šaljem mnogo pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci