31/03 2021.
Blogger Pick

New Balance gets me moving. Let's go!

Ćao društvo,

jedva sam čekala da vam se javim sa novom pričom.

 

Polako ali sigurno, zima nas napušta iostavlja prostora da se hrabri pokažu. Znam da možda tako ne izgleda ali mart je mjesec koji nas inspiriše i pruža nova nadahnuća.

Oduvijek sam bila nestrpljiva da dočekam proljeće jer se tada osjećam slobodnije u smišljanju novih autfita. I sa prvim toplim zracima sunca, ravnoteža se postiže... a znamo da nam je ona sad potrebnija nego ikada. Iako i zima ima svoje čari. ja lično, inspiraciju pronalazim u različitim mjestima i ljudima tokom proljeća.

Ovog puta, u pomoć stižu nove New Balance W327. Kombinuje tako snažnu mješavinu 70-ih i 90-ih, a istovremeno je model prilagođen novoj eri lakih patika svježe siluete. Oduvijek su mi se sviđali takvi hibridi i jedva sam čekala da pronađem savršen autfit uz njih, a baggy pantalone su mi pale na pamet. One su trajni dio moje garderobe i savršeno idu uz nove New Balance W327.

Kombinacija jeans plave i pretežno bež boje čini ovaj model izuzetno jednostavnim za kombinovanje, tako da svako može na ulici pokazati svoju individualnost. Vjerovatno vam neću reći ono što do sada niste znali ali New Balance W327 su super lagane i nećete ih osjetiti dok obavljate svakodnevne aktivnosti.

Napravljene su od vrlo lagane i prozračne tkanine što ih čini savršenim za predstojeće tople dane.

 

New Balance W327 možete pronaći u raznim bojama koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, u Buzz prodavnicama i na mreži.

 

Laugh and dance,

Akasha

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Apr.
2021.
News
Svaki naš rođendan savršen je povod za sumiranje utisaka, ali ipak ne odustajemo od one Keep on Buzzin’. Ovo je priča o nama.
15.
Apr.
2021.
News
It’s Buzz 6th Birthday! I ove godine ga proslavljamo online i pozivamo te da budeš dio naše rođendanske aktivacije.
14.
Apr.
2021.
News
Brend adidas nastavlja svoju ekološku misiju novom kolekcijom Stan Smith patika čiji je prepoznatljivi dizajn sada dobio još održivije ruho.
14.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da sam vam nedostajala.  Ovoga puta vam se javljam inspirisana, u šarenim bojama, retro fazonu, zahvaljujući novoj PUMA kol...
07.
Apr.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Evo mene ponovo, posle malo dužeg vremena, sa novom Buzz Crew pričom. Povod za to je i više nego dobar, jer sam zajedno sa Aki (sigurno je...
26.
Mar.
2021.
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Dovoljni su vam 1 par Air Max patika i 3 outfit-a koja će nam najbolje ispričati priču o vama. Budite kreativni, pokažite nam...
26.
Mar.
2021.
News
Nike Air Max je jedina patika na svijetu koja ima svoj praznik. Danas je taj dan i zato proslava Air Max Day-a zvanično može da počne!
24.
Mar.
2021.
News
Nove New Balance 237 patike te prosto vuku da se, svojim street style autfitima, vratiš u sedamdesete. Pogledaj zašto su baš one jedan o...
17.
Mar.
2021.
Blogger Pick
Ćao ljudi, Ja sam Žan Papič – stand-up komičar, glumac i pisac. Volim da me ljudi doživljaju kao putnika, iako sam samo u svom gradu. Pored arhitektu...