na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
31.03.2021.

New Balance gets me moving. Let's go!

Ćao društvo,

jedva sam čekala da vam se javim sa novom pričom.

 

Polako ali sigurno, zima nas napušta iostavlja prostora da se hrabri pokažu. Znam da možda tako ne izgleda ali mart je mjesec koji nas inspiriše i pruža nova nadahnuća.

Oduvijek sam bila nestrpljiva da dočekam proljeće jer se tada osjećam slobodnije u smišljanju novih autfita. I sa prvim toplim zracima sunca, ravnoteža se postiže... a znamo da nam je ona sad potrebnija nego ikada. Iako i zima ima svoje čari. ja lično, inspiraciju pronalazim u različitim mjestima i ljudima tokom proljeća.

Ovog puta, u pomoć stižu nove New Balance W327. Kombinuje tako snažnu mješavinu 70-ih i 90-ih, a istovremeno je model prilagođen novoj eri lakih patika svježe siluete. Oduvijek su mi se sviđali takvi hibridi i jedva sam čekala da pronađem savršen autfit uz njih, a baggy pantalone su mi pale na pamet. One su trajni dio moje garderobe i savršeno idu uz nove New Balance W327.

Kombinacija jeans plave i pretežno bež boje čini ovaj model izuzetno jednostavnim za kombinovanje, tako da svako može na ulici pokazati svoju individualnost. Vjerovatno vam neću reći ono što do sada niste znali ali New Balance W327 su super lagane i nećete ih osjetiti dok obavljate svakodnevne aktivnosti.

Napravljene su od vrlo lagane i prozračne tkanine što ih čini savršenim za predstojeće tople dane.

 

New Balance W327 možete pronaći u raznim bojama koje će izazvati vašu hrabrost na ulici, u Buzz prodavnicama i na mreži.

 

Laugh and dance,

Akasha

 

Slični članci