na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
20.01.2021.

AN ELEVATED TAKE ON THE CLASSIC SAMBA

Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan fudbalski inspirisan dizajn. Uzdignuti gumeni potplat dodaje na visini, a kada isprobaš ovo mekano i udobno kožno gornjište (cijeli gornji dio je od kože uključujući i jezik patike) jednostavno ćeš se izdignuti iznad ostalih. Ove patike pružaju ti superiornu udobnost svakim korakom. Gumena platforma s teksturom nije samo ovdje radi stila već ti dodaje par centimetara. Adidas Sambarose su specifično prilagođene ženama, a najbolja stvar koja pruža super udoban osjećaj je i OrthoLite® uložak za patike.

Lagano sklizni u luksuzno kožno gornjište s mekim kožnim jezikom i kožnom podstavom. Tvoja stopala biće ti zahvalna. Takođe lako se kombinuju, a ja sam ih sparila s klasičnom Trefoil adidas hoodicom i donjim dijelom trenerke.

Adidas Trefoil hoodica je duga ženska majica s kapuljačom, klasičnog dizajna koja ti pruža iznimnu udobnost. Izrađena je od mekog pamuka koji je „krivac“ tog divnog osjećaja mekoće i udobnosti, a rukavi i struk dodatno su pritegnuti da uvijek izgledaš „on point“. U ovoj hoodici uvijek će ti biti udobno i cozy. Jednostavna kombinacija boja i poznati adidas Trefoil znak savršeno se uklapaju u urbani opuštajući stil, a adidas ti uvijek garantuje najbolji kvalitet.


Obožavam ovaj comfy stil! Moj je izbor broj jedan, a može biti i tvoj zato ga potraži u BUZZ šopovima i na web shopu.

Stay comfy,

Iva

Slični članci