na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
23.12.2020.

90’s BABY

Ćao, ekipa! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča J

Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu, tako i danas, ostao je prepoznatljiv po svom upečatljivom dizajnu. Udoban model, koji privlači pažnju sitnim detaljima i kombinacijom vrištećih boja, nezaobilazan su dio street fashion priče.

Do sada ste mogli primijetiti da je moj stil inspirisan modom devedesetih, pa sam se i ovoga puta odlučila za AIR MAX 90 i šuškav model Nike trenerke. Air SHEEN trenerka je izrađena od veoma prijatnog materijala, omogućava slobodu pokreta i jednostavno kombinovanje – sa njom ćete uvijek biti chic!

Svoj outfit sam upotpunila i ležernom, intenzivno-roze jaknom SYN PARKA, koja je odmah privukla moju pažnju, a sigurna sam da ni nikoga od vas neće ostaviti ravnodušnim. Da bi bili originalni i posebni kao ja, dozvolite sebi igranje sa bojama. Žuta kapa uz ovaj outfit je bila pun pogodak.

 

 

Ma gdje pošli, da li u šetnju ili sa prijateljima na kafu, uz ovu kombinaciju osjećaćete se moćno i originalno.  Ovi komadi definitivno zaslužuju mjesto u vašem ormanu. Takođe, ako želite nekoga da obradujete, autentični Nike modeli mogu biti savršen praznični izbor.

 

 

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz šopovima ili ih naručiti online. Do sljedećeg susreta vam želim puno zdravlja i ljubavi. Šaljem vam puno pozdrava i poljubaca!

 

@ivanavujoseviic

Slični članci