na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
03.11.2020.

FROM COMFORT TO NEW OPPORTUNITIES

Zdravo svima,

Ja sam Pero Martić, slovenački gamer, YouTuber, glumac i pjevač, a ovo je moja prva Buzz Crew priča. Iako i u normalnim okolnostima bez ikakvih barijera mogu da radim kod kuće, moram priznati da nam je trenutna situacija svima pokazala zube. Bez obzira na to, treba da pronađemo nešto što će nas učiniti srećnim svaki dan. Ko zna, možda će nam trenutni period otkriti mnogo novih prilika koje će nas odvesti u bolju budućnost. Zato na trenutak zaboravite na negativne stvari, a ja se nadam da će vam moja priča uljepšati dan i da će vas inspirisati outfit koji sam nosio na ovom photoshooting-u.



 

Veliki sam ljubitelj obuće i odjeće brenda Nike, dok je ovaj udoban, trendi i lagan duks iskombinovan sa donjim dijelom trenerke najbolji izbor za jesenji outfit.  Naročito sada kada su trenerke ponovo nepogrešiv izbor za hot fashion look.
 


 

Kao pravi dodatak tome, odabrao sam najudobnije patike ikada – Nike Air Max 2090. Nisam mogao ni da zamislim da patika (ili bilo koja druga obuća) može da bude tako udobna. Sa svakim korakom koji sam napravio imao sam osjećaj kao da hodam po oblacima. Pored udobnosti i stabilnosti koju pružaju, izdvajaju se i po tome što izgledaju sjajno. Odabrao sam bijele patike sa detaljima u crvenim, žutim, crnim i plavim tonovima. Air Max 2090 dostupne su i u drugim bojama, pa ćete moći da odaberete one koje najviše odgovaraju vašem stilu i modnom ukusu.

 


 

Za mene i posao kojim se bavim, udobnost je ključ. A da bih bio ono što jesam i ispred kamera, moram da se osjećam dobro. U ovom outfit-u se osjećam sjajno. Ja nisam čovjek koji može da bude miran – u mom životu se uvijek nešto dešava i volim da isprobavam nove stvari. Za svakodnevne prilike, od šetnje prirodom do snimanja potpuno neobaveznog i zabavnog sadržaja za moj kanal, biram patike koje me neće izneveriti. Nike Air Max 2090 su baš te patike.



 

Ove sjajne odjevne komade i patike možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Nadam se da ste uživali u mom blogu. Želim vam lijepu jesen i što više lijepe energije.


Otkrijte nove mogućnosti!
Pero Martić

Slični članci