na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
28.10.2020.

INSPIRED BY THE RETRO 90’s

Ćao, ekipa! Evo mene ponovo. Kao što znate, moj modni stil je sportska elegancija. Opisala bih ga kao ležeran i prije svega udoban stil odijevanja. U svakodnevnim prilikama, koje podrazumijevaju odlaske na faks, izlazak na kafu sa prijateljima, ili kežual šetnju, najčešće biram komade u kojima se osjećam prijatno i komforno. U zavisnosti od raspolozenja, volim da umetnem i neki modni detalj, koji će biti upečatljiv i dodati jednu sasvim novu notu mojoj odjevnoj kombinaciji.

Prethodni put sam vam predstavila Fila Disruptor model patika. I ovaj put ostajem dosljedna svom stilu, kroz koji oslikavam ljubav prema modi devedesetih. Period devedesetih, kao što je već poznato, ističe i naglašava jake, upečatljive boje i dezene, spoj nespojivog, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nadam se da će vas outfit koji vam danas predstavljam lanasirati pravo u devedesete! Ovu kombinaciju sačinjava AOP Track trenerka i Falcon patike od adidasa. Trenerka simbolizuje preokret u modi devedesetih – komad koji je dizajniran tako da oslikava slobodu, sportski duh i odvažan izgled. Gornji dio trenerke može se iskoristiti i u sportskoj i u kežual varijanti, pa ga možete kombinovati sa raznim drugim odjevnim komadima.

Kolekcionar sam lijepih, udobnih, kvalitetnih, modernih patika, a Falcon su definitivno jedne od onih odabranih, koje zauzimaju posebno mjesto u mom ormaru. Inspirisane su retro estetikom iz  devedesetih, koja se vraća na velika vrata, kao upečatljiv dio street fashion priče. Ova neodoljiva Adidas AOP Track trenerka sa specifičnim šarama, u sinergiji sa Adidas Falcon patikama ostaviće utisak zanosne i originalne djevojke.

Ove, kao i mnoge druge modele patika i trenerki možete pronaći u svim Buzz shopovima ili ih naručiti online. Do sljedećeg susreta imate puno pozdrava i poljubaca!

Ivana

Slični članci