na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
14.10.2020.

OSVOJIMO SVIJET ZAJEDNO UZ AIR MAX 95!

Pozdrav svima, ja sam Antonia!

Veoma se radujem ovom zajedničkom početku!  Imam 19 godina, i moja ljubav prema muzici je ono zbog čega živim. Volim da nasmijana i vedra lica, a ono što me posebno raduje jeste to što ljudi vole moju muziku i rad.

Osim muzike, takođe obožavam i patike. Moja strast prema njima je neopisiva, a velika većina moje sneaker kolekcije je baš iz Buzz Sneaker Station.  Kada znate šta želite od prvog trenutka u prodavnici, tada znate i da je to pravi izbor za vas.

Moja dosadašnja  saradnja sa njima je više nego odlična, pa smo odlučili da će ovo biti i naše prvo zajedničko fotografisanje. Neka ovaj model sa mnogo boja (inače, jedan od najudobnijih koji sam ikada nosila), bude izraz radosti i zahvalnosti za sve što su učinili za mene.

Nike Air Max 95 su vrlo slične mojim prijateljima iz Buzz-a . Podržavaju me, prijatno mi je sa njima, i uvijek su uz mene – čak i na nastupima.

Air Max 95 ima dva vazdušasta jastučića u sredini, za što veći komfor i udobnost.

Da li znate šta je bila inspiracija za ovaj model? Ljudsko tijelo! Od kičme, mišića i mišićnih vlakana. Kakva sjajna ideja!

Na slikama u galeriji možete vidjeti kako sam kombinovala ovaj ultramoderni model, a jedva čekamo da vidimo i vaš autfit u koji ih ćete ih ukombinovati.

Osvojimo svijet!
Antonia

Slični članci