14/10 2020.
Blogger Pick

OSVOJIMO SVIJET ZAJEDNO UZ AIR MAX 95!

Pozdrav svima, ja sam Antonia!

Veoma se radujem ovom zajedničkom početku!  Imam 19 godina, i moja ljubav prema muzici je ono zbog čega živim. Volim da nasmijana i vedra lica, a ono što me posebno raduje jeste to što ljudi vole moju muziku i rad.

Osim muzike, takođe obožavam i patike. Moja strast prema njima je neopisiva, a velika većina moje sneaker kolekcije je baš iz Buzz Sneaker Station.  Kada znate šta želite od prvog trenutka u prodavnici, tada znate i da je to pravi izbor za vas.

Moja dosadašnja  saradnja sa njima je više nego odlična, pa smo odlučili da će ovo biti i naše prvo zajedničko fotografisanje. Neka ovaj model sa mnogo boja (inače, jedan od najudobnijih koji sam ikada nosila), bude izraz radosti i zahvalnosti za sve što su učinili za mene.

Nike Air Max 95 su vrlo slične mojim prijateljima iz Buzz-a . Podržavaju me, prijatno mi je sa njima, i uvijek su uz mene – čak i na nastupima.

Air Max 95 ima dva vazdušasta jastučića u sredini, za što veći komfor i udobnost.

Da li znate šta je bila inspiracija za ovaj model? Ljudsko tijelo! Od kičme, mišića i mišićnih vlakana. Kakva sjajna ideja!

Na slikama u galeriji možete vidjeti kako sam kombinovala ovaj ultramoderni model, a jedva čekamo da vidimo i vaš autfit u koji ih ćete ih ukombinovati.

Osvojimo svijet!
Antonia

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Hej ljudi,   Ovo sam ja, Remi, plesač i koreograf. Svi se možemo složiti da je ova godina bila jako neobična, a naročito za ljude kao što sam j...
07.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove patike napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, ali prvo započni...
30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Oni su Dream Team za cio život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""