na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
21.07.2020.

Puma RS-X Puzzle brings people together

Hej, ljudi!

To smo mi – Remi i Akasha. Moramo priznati da smo jedva dočekali novu Buzz Crew priču. Ljeto je i radovali smo se našem susretu nakon duge pauze. Remi je proveo proljeće u pripremama online dance tutorijala, dok je Akasha svoje vrijeme posvetila kreiranju novih plejlista koje ćete tek čuti.

Razlog zašto smo ponovo na okupu su patike Puma RS-X Puzzle. Iako su dostupne u više različitih boja, ispostavilo se da nam je oboma omiljen model bijele boje.

Ljubav i isti ukus kada govorimo o patikama nije jedino što nam je zajedničko. Oboje smo živote posvetili muzici – plesu i DJ-ingu. Da situacija bude još interesantnija, dešavalo se da Akasha snimi beat uz već osmišljene Remijeve pokrete.

Oboje mnogo pažnje posvećujemo i onome što nosimo i načinu na koji se predstavljamo ljudima, jer i na taj način ostavljamo određeni utisak. Možda je to razlog zašto nam se toliko dopadaju ove RS-X Puzzle patike.

Kada pitate Remija da vam ih opiše, prvo što će primjetiti jesu talasaste linije u njihovom dizajnu, dok se Akasha na prvi pogled zaljubila u njihov chunky dizajn i sive elemente od prevrnute kože, koji se izdvajaju čim ih ugledati. X u nazivu modela je sinonim za eXaggerated (preuveličan). Ipak, oboma nam su na ovim RS-X Puzzle patikama pažnju privukli detalji izrađeni od različitih materijala – kože, prevrnute kože i mrežastih materijala – zbog čega su patike zaista kao puzzle.

I čini se da se svaki element tih puzli savršeno uklapa na ovom modelu. Njegova monohromatska estiteka učiniće da se savršeno uklope uz svaki vaš ljetnji autfit, čak i ovog ljeta koje je po mnogo čemu drugačije od prethodnih. Ipak, jedna stvar se ne mijenja, a to je da su fenomenalne bijele patike must u vašoj kolekciji.

Iako predstavljaju modernu verziju trkačkih patika iz osamdesetih, one su istinski street klasik. Za Akash-u Puma RS-X Puzzle savršeno stoje uz široke pantalone i baggy top, a voli da ih nosi i uz mini ljetnju haljinu.

Najbolja stvar kod bijelih patika je u tome što su one predodređene za ljetnje vrijeme i samo “čekaju” da ih prošetate dok sa društvom uživate u toplim večernjim šetnjama. Možete ih pronaći u svim Buzz šopovima i online.

Istaknite se svojom kreativnošću!

Remi & Akasha

Slični članci