15/07 2020.
Blogger Pick

THE ‘IT’ SNEAKERS OF THE SEASON – NIKE AIR MAX 270 REACT

Hey, hey.

Neki od vas me već znaju, a za vas koji niste bili u prilici da me upoznate – moje ime je Katja Spanka i član sam Buzz Crew-a od početka. Veoma mi je drago da sam dio ove sjajne ekipe jer zaista uživam u svim našim zajedničkim projektima. Ovoga puta smo napravili pravu modnu priču, pa obavezno čekirajte i fotografije koje smo tom prilikom uslikali.

Glavna zvijezda mog današnjeg autfita su super udobne patike Nike Air Max 270 React, koje sam uklopila sa Nike Onesie kombinezonom i Nike Air pederušom.

Oni koji me prate na Instagramu znaju da, kada je riječ o patikama, volim da budem u svojoj safe zoni. Po mom mišljenju, patike treba da budu it komad svakog autfita, dok su moj najčešći izbor modeli bijele i crne boje ili nude varijante. Rijetko biram raznobojne modele.

Pošto vjerujem Buzz timu, ovoga puta sam rekla: ‘u redu, hajde da probamo nešto malo drugačije’ i rezultat je autfit koji sada vidite. Kako vam se čini?

Moram priznati da sam se zaljubila u ove patike iako nisu model koji bih inače ponijela. Upravo je mnoštvo boja ono što ih čini posebnim, a moram dodati i nevjerovatna udobnost, koja je neophodna i neizostavna kada govorimo o obući. Dodajte tome i činjenicu da su dio Air Max kolekcije i biće vam jasno zašto ne pretjerujem kada kažem da ćete se u njima osjećati kao da hodate po oblacima.

Nike Onesie kombinezon, koji sam ponijela uz ovaj fenomenalan model, takođe je veoma lagan za nošenje. Kao neko ko odjevne komade bira u skladu sa tim kako se osjeća dok ih nosi, moram priznati da je ovo dobitna kombinacija. Prosto, nikada ne nosim nešto samo zato što dobro izgleda. Moram se osjećati dobro u tome, a da je to slučaj ovoga puta, vidi se i na fotografijama.

Nadam se da je ovaj blog bio prava modna inspiracija za vas. Toplo vam preporučujem da svoje favorite pronađete u nekom od šopova ili online, jer sam ubjeđena da će ih biti mnogo. 

Do sljedećeg puta,

Katja Spanka

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan fudbalski inspirisan dizajn...
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča J Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu,...
string(0) ""
string(0) ""