na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
08.07.2020.

WHEN THE SUN IS UP, ADILLETES ARE MUST

Ahh to ljeto. Naprosto čovjek opet oživi kada nastupi ovo doba godine. Nakon tmurnih i depresivnih dana, omiljeno godišnje doba je stiglo. Nekako mi se čini da svako ljeto uđem u novi mood što se tiče stila. Što i jeste problem jer iznova i iznova sam u potrazi za novim komadima garderobe za koje znam da već sljedeće ljeto mi ništa neće poslužiti. Zato uvijek gledam da bar obuća koju kupujem bude uvijek, što na kraju krajeva i jeste najlepše, jednostavna, klasična i da mogu da je nosim i sljedeće godine.

Adidas, kao jedan od mojih omiljenih brendova u svijetu sportskog i  urbanog stila izbacio je mnoge patike koje mnogo volim i nosim neovisno o prilikama i godišnjem dobu. Ali ovog ljeta, svoje omiljene patike mijenjam za novu ljubav, adidas adilette.

Udobne i u trendu, adidas papuče su jedan od mojih favorita ovog ljeta! Ono što jeste presudno kod mene je udobnost, ali me je svakako kupilo i to koliko lijepo stoje na nozi. BUZZ ove sezone ima raznih modela papuča a moj izbor je pao na adilette. Ono što jeste bitno je to što ove papuče traju godinama. Udobne, lagane i lake za kombinovanje, dobar su odabir uz outfit koji bih nosila po gradu, pa i neki outfit za odmor u bijegu van grada.

Ovog puta iskombinovala sam ih sa must have komadom sezone, adidas biker bermudama, uz koje idu fenomenalno.

Do sledećeg čitanja, ostanite mi zdravo i nasmijano

Hana

Slični članci