na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
23.06.2020.

TIME TO REACT

Hello moji dragi momci i djevojke – i vama koji ste još uvijek kod kuće i onima koji su se već vratili normalnoj svakodnevnici. Sloboda koju smo s nestrpljenjem dočekali sada ima potpuno drugačiji ukus, zar ne?

Tokom prethodnih dana shvatio sam da uživam u malim i naizgled neinteresantnim stvarima, koje sam ranije izbegavao. Lijepo je vidjeti da se život polako vraća u omiljene nam gradove, naročito nakon toliko nedjelja zaglušujuće tišine. Mislim da smo svi naučili lekciju iz stoicizma i iz cijele situacije izašli još zahvalniji i vedriji.

 

Kako se stvari polako vraćaju u stare tokove, danas ću sa vama podeliti priču o patikama koje su idealne za vrele i brojnim aktivnostima ispunjene dane koji nam tek dolaze – Nike React Element 55 SE.




Inspirisane Nike Internationalist trkačkim modelom, Nike React Element 55 SE su lagane i udobne patike dizajnirane baš za nas – urbane trkače, ljubitelje street kulture, oportuniste koji žele da istraže svaki pedalj svog uma i mašte. Osnovu siluete čini Nike React tehnologija koja omogućava savršeni prelaz stopala od pete ka prstima, bez obzira na to da li u njima šetate, trčite ili samo uživate u kafi. Dizajn je upotpunjen reflektujućim trakama koje su uočljive i u uslovima loše vidljivosti.

 

Kao neko ko je opčinjen Jordan-om, ne mogu da ne pomenem safari print koji je vidljiv na peti i gornjem dijelu patika, što dizajnu ovog streetwear modela daje potpuno cool notu. Gornjište od tekstila zajedno sa pertlama koje podsjećaju na konopce omogućavaju savršeno prianjanje stopala u patici, pa nećete osjećati razliku kojom god aktivnošću da odlučite da se bavite ovog leta.




Nike React Element 55 SE dostupne su u različitim koloritima i savršeno će se uklopiti uz svačiji ukus, a mogu se pronaći u svim Buzz šopovima ili online, zajedno sa klasičnom crnom Nike majicom koja prenosi jedinstvenu i snažnu poruku: Most definitely, it.



 

Bilo je zadovoljstvo ponovo vam pisati, moja draga sneaker zajednico. Želim vam dobro zdravlje i mnogo sunčanih dana.


 

Honor before all!
El Nino

Slični članci