na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
01.04.2020.

STAY AT HOME AND WEAR FAVORITE AIR MAX SNEAKERS

 

Bok ljudi,


Pišem ovaj blog iz sigurnosti svog doma u kojem se nalazim već neko vrijeme, kao i većina. Zato je bitno da ostanemo  pribrani i pozitivni najviše što možemo. U tome bi svakako pomogle dnevne aktivnosti. Pronađite  neku dnevnu rutinu, hobije, vježbajte…. :) Idealno je vrijeme da očistite svoje tenisice, pospremite dijelove koje ste stalno odgađali Ili složite ormar.

Ja za svoj baš  imam novi model Nike Air Max 720 s ljubičasto – ružičastim colorplayem.

Detalji na gornjoj strani tenisice inspirisani su omotačem mjehurića i dodaju dubinu i teksturu izgledu ovog modela. Boje crpe inspiraciju iz prirodnog svijeta i pridonose futurističkom izgledu tenisica. U svoje slobodno vrijeme, dok sređujem ormar, volim nove Air Max tenisice isprobavati s različitim odjevnim komadima. Mogu vam reći da sam oduševljena kakav savršeni spoj-nespojivog to može biti. Kada mi situacija to dozvoli, prošetat ću ih i po gradu.”

Ono što mogu reći je da je ovo najudobniji model koji posjedujem. Ako mi ne vjerujete sami ih isprobajte! Trenutno su kod nas fizički prodavnice zatvorene, zato ih uvijek možete naručiti online.

 

Stay fresh and stay safe ppl ✌ most important #stayathome

 

 

Iva

Slični članci