30/01 2017.
Blogger Pick

AIR FORCE ONE

Ako u google pretraživač ukucate "Air Force One" vjerovatno ćete u prvim redovima dobiti rezultate za neke avione koji prevoze predsjednika SAD-a. Nemojte pomislii da je google promašio pretragu jer je ovaj Nike-ov model upravo po tome i dobio ime. Predsjednička klasa na vašim nogama.

S obzirom na prebogatu istoriju modela pokušaću biti kratak. Znate da je meni ples najbolji način testiranja obuće pa sam to uradio i ovaj put, ali mislim da je pored ovoliko istorijskih činjenica o moćima  Vazdušne Sile nepotrebno da pričam još i o mom doživljaju. Dajte tekstu šansu a onda pogledajte video u nastavku i vidite kako sam se ja zabavio.

 

Inspirisan planinarskim cipelama dizajnirao ih je Bruce Kilgore i u prodaji su se prvi put pojavile 1982. godine. Ovo su bile prve Nike-ove patike koje su koristile air tehnologiju, kao i prve retro patike.
Dizajnirane u tri različita stila: plitke, polu-duboke i duboke. Iako danas model možete naći u dosta različitih kombinacija boja, i dalje su najpoznatije jednobojne bijele, takođe poznatije kao bijelo na bijelom. Kao dio promocije dvadesetpetogodisnjice Air Force One-a Nike je u prodaju pustio "Lux" verziju koja je postala prva najkova patika čija je cijena bila četverocifrena. U svojoj nevjerovatnoj istoriji Air Force One je dizajniran u oko 2000 različitih verzija i zauzima kraljevsko mjesto u industriji kao najprodavanija sportska obuća ikad.
Ako pitate bilo kog od oldschool igrača NBA-a šta je to što Air Force One čini tako moćnim, svi će reći da je to igra u njima. Dizajn đona ne samo da je bio nevjerovatno izdržljiv, nego je bio i nevjerovatno prilagodljiv. Kažu da su patike toliko udobne da su igrači često odbijali da vrate testne uzorke.

Do sledećeg pisanja...

Neka sila bude sa vama.

Justice

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča J Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu,...
16.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Zdravo ljudi, Antonia ovde!   Drago mi je da sam ponovo sa vama. Ovog puta želim da zajedno riješimo jednu od mojih dilema. Za ovaj blog odabr...
string(0) ""
string(0) ""