na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
05.02.2020.

BE ZOOMED IN NIKE ZOOM 2K

Ma šta drugi pričali, ono što nikad ne izlazi iz mode je da budeš jedinstvena... Ja na primjer uvijek jurcam da nađem neke fancy patike i ne zanima me šta ko misli o tome. Obožavam svoj stil i baš sam se oduševila kada sam vidjela da su izbacili novi Nike Zoom. Strastvenom ljubitelju Nike patika i nostalgičaru za stilom i modom '90. i ranih '00. poput mene, ovaj novi model je potpuno oduševljenje!

U tri razlicite nijanse, Nike nas je podsjetio na neponovljivu eru koju su obilježile patike neobičnog i jedinstvenog izgleda.

Kombinacija kože, gume i najlona uz ZM logotipe srebrnog tona na peti i karakteristično vezivanje naprijed daje ovim patikama nov i unikatan izgled. Iako su oblikom i veličnom chunky, satenske pertle pružaju dašak otmjenog.

Pored svega navedenog, deblji đon pruža izuzetnu udobnost sto je jedan od odlučujućih faktora u mom izboru obuće.

Nike Zoom 2K - udobne i drugačije, idealan su izbor za svaku djevojku koja uživa u trendovima i modi koju diktira doba inspirisano vremenom kad se rodio urbani street style i pokupio simpatije svih onih koji modu koriste da iskažu sebe i svoju kreativnost.

Budite kreativni. Budite brzi. Budite svoji.

Hana

Slični članci