na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
02.10.2019.

THERE’S NO RETRO LIKE THE OG

Tako svjetla, tako odvažna, boja sa krivudavog paterna te obuzme odmah, i to u onoj – pravoj mjeri koja naglašava stil. Ove patike znaju svoj posao! Ja sam El Nino, vaš domaćin i danas ćemo se provozati u mojim novim Nike Air Max 95 LV8 patikama.
U pitanju je uglađeno osvježenje OG siluete, u prelazima od bijele do sive. Slojeviti blokovi prevrnute kože, koža i mrežica čine da tekstura Air Max 95 LV8 patika ide od glatke i sjajne do mekane i organske animal šare. Primijetićete i fleksibilnu, modernu mrežu uklopljenu sa prozračnom mrežicom na gornjištu. Suptilni prelazi boja su naglo prekinuti ljubičastim rupicama za pertle. Djelimično vidljiv tirkizni Air Max vazdušni đon povezuje sve svedene detalje u istoj nijansi koje se nalaze na patikama. Lagana pena u kombinaciji sa Flex Grooves tehnologijom i izdržljiva guma na spoljašnjim dijelovima đona, obezbjeđuju udobnost tokom čitavog dana.

Sve u svemu, Nike Air Max 95 LV8 predstavlja eksperiment balansa između „jakog“ i suptilnog i baš zbog toga mi je vrh što sam ih dodao svojoj kolekciji.

Ako želite par ovih patika, možete ih naći u Buzz Sneaker Station šopovima i online. Nadam se da je ova jesen dobra prema vama, dragi moji prijatelji. Moja priča za danas je završena. Do sljedećeg puta, želim vam sve najbolje!

 

Honor before all!

El Nino

Slični članci