na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
04.09.2019.

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Ljudi koji me znaju dobro su upoznati sa jednom činjenicom – ja sam Air Max djevojka, u svakom smislu te riječi! Air Max patike nosim svakodnevno i da, bez njih definitivno ne bih mogla da zamislim dan. U kolekciji ih imam mnogo (ne znam ni sama tačan broj), a sada je taj broj upotpunjen još jednim modelom – Nike Air Max 200.

Hypebeast je pravi naziv za Air Max 200, patiku koja je u svakom smislu nesvakidašnja i koja vas vuče da se garderobom vratite u devedesete kad je nosite.

Odmah ću vam reći da to nije slučajnost! Model je nastao tako što je kao inspiracija poslužio znak za ljetnju Olimpijadu 1992. u Barseloni. Naravno, prošla je kroz razne koloritne promjene od tog perioda, ali su iz Nike-a dizajnu ostali vjerni. Kao što je Olimpijada dešavanje koje uključuje mnogo različitih sportskih disciplina, tako i Air Max 200 ima multi-namjenu. Mene je konkretno inspirisala za hip-hop i cheerleading, a vas, kad je budete probali, možda povuče da napravite korak koji prije niste. Ja svakako nisam očekivala da ću da se popnem na svu skalameriju koja postoji na krovovima zgrada, ali kada su mi rekli da ličim na jednu od moji omiljenih poznatih ličnosti, ništa mi nije bilo teško.

Ono što je veoma zgodno kod Nike Air Max 200 modela jeste da imaju crnu i bijelu boju kao bazu, i nekoliko boja koje omogućavaju lako kombinovanje sa drugim odjevnim komadima. Ali, upozorila sam vas da će vas vući na neki ‘90s hype – nisam je bez razloga nazvala hypebeast.

 

Puštam vas da uživate u udobnosti i praktičnosti ove patike, i pozdravljam do sljedećeg viđenja!

 

Photo: Žarko Radojčić & Petar Nikolić

 

Marina

Slični članci