BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Blogger Pick
29.05.2019.

Nike Air force 1 – From Day to Night

Hej sneaker manijaci, ja sam DJ Doncho i ovo je moja prva blog priča za BUZZ. Već neko vrijeme sam dio BUZZ ekipe i vrijeme je da vam se predstavim i kažem nešto o mojim omiljenim patikama, a to su Air Force 1.

Početak moje biografije pomalo podsjeća na kliše – zaljubljen sam u muziku od djetinjstva. Zaista sam se “upecao” kada sam kao dijete otišao u klub Yalta i vidio DJ Radi. On je miksovao, pravio čuda sa vinilom. Toliko sam bio fasciniran da sam za 20 minuta skontao sam znao šta želim da budem kad porastem. Dvadeset godina kasnije, moj život je tačno onakav kako sam ga zamišljao tada. Na dnevnom nivou uradim mnogo stvari. Tokom noći sam DJ, a tokom dana radim mnogo drugih stvari jer sam jedan od ljudi koji nikada ne miruju.

Bio je to period kada sam se zaljubio i u Nike. Obožavam sport i udobne patike su mi oduvjek na radaru. Nažalost, kada sam bio mali, izbor nije bio baš ovoliki i nisi mogao da uđeš u prodavnicu i kupiš šta poželiš. Danas, kada je sve mnogo dostupnije, onog trenutka kada sam video nove Air Force 1 znao sam da ih moram nabaviti za sebe.

Tokom tinejdžerskih dana počeo sam da pratim basket, a vremenom i da obraćam pažnju na ono što nose igrači. Bilo je tu mnogo modela, ali su svi imali jednu zajedničku osobinu – svi su bili nevjerovatni. Tada nisam imao mnogo pari patika, zato sada nadoknađujem propušteno! Sjećam se da sam ukrao pare od roditelja kako bih kupio svoj prvi par Nike patika. Mnogo godina kasnije, taj broj je veliki – trenutno ih imam više od 50.

Još jedna činjenica koja se nije promijenila jeste da novi Nike modeli ne prestaju da me očaravaju – koloriti su neviđeni, a patike su udobne i uvek drugačije. Ne postoji nešto što mi se ne sviđa na Air Force 1. Savršene su za ljetnju sezonu i mislim da će se odlično uklopiti sa ostalim modelima koje imam.

Mnogo mi se sviđaju detalji od prevrnute kože koji tako savršeno oslikavaju Nike duh. Najvažnija stvar je da su nevjerovatno udobne. Iako ne planiram baš uvijek svoje autfite za posao, patike su njihov važan dio – one su trešnjica na vrhu! A narednih mjeseci ta trešnjica biće upravo Nike Air Force 1.

One su moj način da se izrazim bez riječi – kroz stil i muziku koju puštam. Moja garderoba je uvijek živopisna i pomalo luda. Ali i ja sam pomalo lud na ovaj ili onaj način. Biti DJ nije samo muzika, već način na koji se predstavljaš, a Air Force 1 je moj vjerni saradnik.

Pored ovih, koje su mi omiljene, posjedujem još nekoliko pari Air Force patika. Jedne od njih su kastomizovane. Njih je specijalno za mene napravio BUZZ Sneaker Station, što je sjajno jer se zaista osjećam jedinstveno.

Uživajte u dobroj muzici, budite malo luckasti i uvek nosite udobne patike!

DJ Doncho

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Jun.
2021.
Shop By Look
11.
Jun.
2021.
Shop By Look
09.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Jun je mjesec u kojem zvanično počinje ljeto, ali moram priznati da hladni dani zadnjih nedjelja (barem u Rumuniji) nisu od pomoći da ozvaničimo početak ljet...
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
02.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Pravo je vrijeme da vam prenesem utiske o novoj Buzz kolekciji i mojim favoritima uz koje ljetnji vibe itekako počinjem da osjećam . Road trip sa...
26.
May.
2021.
Blogger Pick
Lockdowni i ograničenja su i dalje prisutni. Vremenska prognoza užas; kiša, kiša, kiša. No, nije sve tako sivo, dok čekamo bolja i sunč...
19.
May.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi, U posljednje vrijeme koristim svaki trenutak da budem napolju i uživam u toplim sunčanim danima. Zato sam veoma uzbuđen što polako počinju...