na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
17.04.2019.

All in squad!

Stan Smith je ključni komad u ormaru svake djevojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom svijeta. U pitanju je model koji je naročito popularan među djevojkama u Francuskoj.

Ove nevjerovatno popularne i prodavane patike vole i djevojke i djevojčice. One predstavljaju jedan od najpoznatijih klasika brenda adidas. S obzirom na popularnost i boom koji su napravile, adidas nije mijenjao dizajn patika od trenutka kada su one puštene u prodaju. Jedine promjene vidljive su na poleđini patike, na dijelu na kojem piše „Stan Smith“, ali i kada je riječ o bojama modela koji se mogu kupiti. Dizajn je minimalistički i jednostavan i upravo je to formula njihove nevjerovatne popularnosti. Nose ih menekenke, modne urednice, dizajnerke, ne samo na ulicama Pariza, Milana i Njujorka, već i Beograda, Zagreba, Skoplja... Ponesite omiljeni par Stan Smith patika i „zaokružićete“ svaki svoj autfit.

Moja dva omiljena para Stan Smith patika su klasične bijele sa zelenim detaljima i jednobojne, crne. Njih sam najviše nosila, a još uvijek su u odličnom stanju. To su jedine patike sa kojima you can't go wrong.

A sada, kad god ne mogu da odlučim koju obuću da uklopim uz određeni autift, biram nove Stan Smith patike sa interesantnim printom i prezadovoljna sam. Ukoliko imam neki sastanak, nosim ih sa crnim odijelom. Odlično stoje i sa klasičnim Levis farkama i bijelom košuljom, a najviše volim da ih nosim uz ljetnje haljine. Jednostavne su za kombinovanje, nisu tipično sportske da moram da vodim računa o usklađivanju, a odlično stoje i sa romantičnom ljetnjom haljinom od čipke. I ne samo da izgledaju dobro, već su i nevjerovatno udobne, što je svakoj ženi podjednako važno. U pitanju je jedan od onih vanvremenskih komada koji nikada neće izaći iz mode, već će uvek biti popularni i rado se kupovati.

 

Pogledajte kako smo ih ponijele moje Buzz Crew devojke Suz, Iva i ja. Mi smo, jednostavno, ALL IN GIRL SQUAD!

 

xoxo,

Beatrice

Slični članci