na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
06.03.2019.

GOING BACK TO THE 1990

Kao što možemo primjetiti, danas su streetstyle look-ovi sve popularniji i popularniji, te mnogima Instagram služi kao inspiracija. Od odjevnih kombinacija sa nedelja mode, do poznatih Instagram ličnosti koje sve više nose odijela ili haljine i umjesto sa potpeticama u raznim bojama, kombinuju ih sa šarenim patikama različitih oblika. Mogu reći da sam definitivno jedna od osoba koje cijene dobar par patika i za koje su one statement piece, a pritom su i udobne. Smatram da patike mogu podići cio outfit na viši nivo, jer se vodim politikom „shoes speak louder than words“.

Kao model koji se nije mijenjao od prvobitnog izdanja, Rebook Aztrek je autentična patika za trčanje, čijim se dizajnom ponovo pokreće taj retro inspired savremeni izgled današnjeg uličnog stila. Možemo primjetiti kako se stil devedesetih vraća, to jest kako su određeni trendovi opet u modi. Duh 90-ih se ističe i kroz hrabre boje i grafičke elemente.

Reebok Classic je ove godine opet predstavio Reebok Aztrek, model koji je devedesetih dizajnirao Christian Tresser i tako osigurao izvanrednu reputaciju za taj brend. Razlog tolike popularnosti modela je spoj inovativnog, klasičnog i funkcionalnog. Patike dolaze u raznim kombinacijama boja – od narandžasto-bijelih do crno-bijelih i crveno-plavih, što daje slobodu da ih kombinujete na razne načine. Baš iz tog razloga, ovaj klasični model dobro izgleda uz svaki outfit. Veliki izbor boja je još jedan razlog zašto se ovaj model može kombinovati na različite načine.

Ako ciljate na business casual look, super će izgledati sa all black outfit-om, crnim sakoom i parom crnog skinny džinsa. Za everyday look biram najdraži par farmerki iz ormara i oversized zimsku jaknu. Ako ih kombinujem za neki ljetnji look, odlično idu uz traper jaknu i kratku bijelu haljinicu.

Reebok Aztrek su idealan par patika koje svako treba da ima u ormaru, naročito ako voli „classic with a twist look“. Najbolje je to što u njima mogu izgledati i dotjerano, a udobno mi je i ne skačem u potpeticama po gradu. Kombinovanjem ovih patika sa nekim business casual look-om mogu istaknuti kreativnost i „razbiti“ očekivani izbor cipela. Pritom, ako sam u žurbi i ako moram trčati s jednog mjesta na drugo, ove patike su provjereno najudobnije koje imam. Ipak mi ništa nije bitnije od toga da se osjećam dobro, a da pritom i izgledam dobro.

 

Buzz on,

Beatricia

Slični članci