09/01 2019.
Blogger Pick

DIFFERENT, YET THE SAME

Ljudi se međusobno razlikuju u mnogočemu i teško je zamisliti da su dvije potpuno različite osobe jako dobri prijatelji. Različitima nas čine naši pogledi na svijet. Ne volimo iste stvari, nisu nam iste stvari zanimljive i imamo različite vizije šta je lijepo. Upravo u toj različitosti je ljepota svih osoba i stvari koje nas okružuju. Da smo svi isti, svijet bi bio jako dosadno mjesto.

Pored svih razlika koje postoje, uvijek imamo i dosta sličnosti sa osobama koje su dio našeg života. Na primjer, nas dvije slažemo se u tome da je izbor obuće najbolji način da prikažeš svoj stil, ali i svoju osobnost. Možda se pitate žašto volimo Nike Air Force? Odgovora na ovo pitanje je mnogo. Ovaj je model hodajuća legenda još od samog nastanka davne 1982. godine. Danas, toliko godina poslije one su i dalje ultimativne vladarice ulične mode. I dok trendovi dolaze i prolaze, Air Force ostaje! Zbog odličnog kvaliteta i izdržljivosti, udobnosti, lakog održavanja, odličnog dizajna Air Force su tenisice kojima se uvijek vraćamo.

Ako ste neodlučni koju boju odabrati, ovi modeli dolaze u dvije basic boje sa istim zlatnim detaljima. Bilo da se opredijeliš za nezamjenjivu crnu ili ženstveniju bijelu sigurne smo da ćeš Air Force patike voljeti. Iako su ovo patike koje možeš uklopiti uz sve mi ih najviše volimo nositi uz casual outfite. Kao i sa ljudima tako i sa patikama moraš biti tim. Iako uvijek postoje razlike trudi se da budeš tim koji savršeno funkcioniše i koji nikada ne gubi i baš zato nikada ne mijenjaj tim koji pobjeđuje. 

Sada trk u vama najbližu Buzz trgovinu po nove Forsice koje su idealne za sva godišnja doba.

Love,
Minea & Selma

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osjećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam počeo plesati, Pume su bile najvažniji brand. Suede model pogotovo. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Mijenjanjem svog stila sam pr...
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
21.
Feb.
2021.
Shop By Look
17.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Ponovo vam se javljam i nadam se da su vam nedostajale moje priče.   Prethodnih nekoliko puta smo se na Buzz Crew fotografijama igrali sa ...
27.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Zdravo, streetstyle fanovi! Ovdje Hana s novim postom i novom  Nike lovestory. :)
string(0) ""
string(0) ""