19/12 2018.
Blogger Pick

Be Your Own Superstar

Pozdrav ljudi! Ja sam Dživ i mislim da je došlo pravo vrijeme da se bolje upoznamo. Ako niste imali priliku da pročitate tekst o meni i saznate čime se sve bavim, mislim da ćete me još bolje upoznati kroz priču o jednom od mojih omiljenih brendova i trenutno meni najdražem zimskom modelu patika – adidas Originals Superstar Boot.

Za ljude koji ne znaju mnogo o istorijatu ovog brenda može biti korisna informacija da je nastao od strane Adi Dassler-a i njegovog brata Rudija koji su se bavili izradom patika mnogo prije nego što su, 1948. godine, stvorili brend adidas. Na tom putu prolazili su kroz različite faze i, ono što me i dan danas fascinira, jeste činjenica da se nikada nisu plašili da eksperimentišu.

Iako zvuči čudno, adidas i ja oduvijek imamo posebnu konekciju. Sjećam se da su moje prve patike bile njihove i od tada njegujem privrženost ovom brendu. Kako sam odrastala oduševilo me je na koji način, decenijama unazad, adidas uspjeva da spoji dobar dizajn i funkcionalnost.

Upravo to me je privuklo i kod adidas Originals Superstar Boot patika. Dovoljno su duboke da mogu da ih nosim zimi, dok se siva boja sjajno uklapa uz svaku odjevnu kombinaciju. Zato sam se i odlučila da ih ovaj put iskombinujem sa žutom kapom i teksas jaknom, kako bi taman dovoljno upotpunile outfit koji imam na sebi.

Pored toga što sjajno izgledaju, adidas Originals Superstar Boot napravljene su od materijala koji je lako održavati, čak i po kišnom vremenu, a to je ono što ovim patikama daje prednost. Kao fotograf, stalno moram da budem u akciji i obilazim različite lokacije, pa volim patike na koje uvek mogu da se oslonim, u pravom smislu te riječi.

Dugo sam mislila da mi uvijek biramo patike, ali nekad, potpuno nenadano, prave patike nađu put do nas. Adidas Originals Superstar Boot su jedne od njih, a vama toplo preporučujem da skoknete do prvog Buzz shop-a i nabavite ih sebi, jer ste u njima uvek Superstar.

 

Dživ

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu! Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoiz...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mjesec i više dana p...
string(0) ""
string(0) ""