na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
08.11.2018.

A SF Story: Dune Red is the new classic

Pozdrav cool ljudi. Zadovoljstvo mi je ponovo se vratiti sa novom blog pričom o redizajniranom klasiku. Uvali se u  fotelju, opusti se i dopusti mi da ti podijelim svoja razmišljanja o ovoj ikoni zvanoj Nike SF Air Force 1 Mid.

Prvo i osnovno, želio bih da primijetiš ovu fenomenalnu boju patika - zovu je „dune red“ i inspirisana je naučno-fantastičnim (SF) Marsovskim pejzažem, kao što i „SF“ ime samo kaže. Predivna kombinacija kože i mrežice stapa Nike SF Air Force 1 Mid u super praktične i udobne patike, koje se mogu nositi uz bilo šta i u bilo kojoj prilici i uvijek su glavna zvijezda tvoje odjevne kombinacije. Svijetlo smeđi đon je dizajniran da bude udoban i posjeduje sve prednosti Air Max tehnologije, koje su ukomponovane na potpuno neprimjetan način. To i ergonomski dizajn, koji svi znamo i volimo kod Air Force modela, omogućava nam nešto što ja volim zvati „hodanje po pahuljicama“.

Moj normalan dan je organizovani haos- konstantno se suočavam s nepredvidljivim stvarima između neke dnevne rutine u svijetu muzike, što znači da svakodnevno mijenjam svoj outfit nekoliko puta dnevno, svaki dan. To me dovodi do moje sljedeće tačke- ja obožavam visoke patike, ali konstantno odvezivanje i vezanje vezica je za mene najgori dio, no Nike SF Air Force 1 Mid ima rješenje za moj problem: dvostruki zatvarač na peti što je poklon fantastičnog tima dizajnera i rješavača problema, obožavam ih. Ne samo da izgledaju cool i praktično, nego su napravili cijelu patiku da izgleda kao inženjersko čudo. Model je vrlo ugodan i možeš zatvoriti crni velcro kaiš, za košarkaški meč sa ekipom ili ih otpustiti za malo opušteniji izgled.

Nadam se da uživaš u našem zajedničko provedenom vremenu i možda sam te uspio nagovoriti da ovim odličnim patikama pronađeš posebno mjesto u svojoj kolekciji što i zaslužuju. Možeš ih pronaći u svim Buzz šopovima u svim veličinama i bojama, jer klasika nikada ne umire. Do sljedećeg puta, želim ti čiste trotoare, sve što poželiš i  ostani svoj.

 

Pozdrav,

El Nino

Slični članci