18/07 2018.
Blogger Pick

ADIDAS SAMBA – All time clasic

Adidas Samba model nije patika za jednu sezonu, one su ljepše i bolje što su starije – kao dobro vino. Dok sam bio mali i nisam mogao sam birati stvari, adidas modeli su bili birani za mene. Danas, modeli koji su temeljeni na klasičnom dizajnu, definitivno su jedan od meni najdražih adidas modela.

Bezvremenski klasik, savršeni retro dizajn i izrada od čvrstih materijala, a opet udobne. Nema bolje kombinacije.

Stvorene su 1950. godine s idejom da poboljšaju igru malog fudbala. Brzina kojom su se proširile po svijetu nije se mogla predvidjeti. Danas su jedan od kultnih modela i sastavni dio u kolekcijama pravih sneaker fanova, a prodate su u više od 35 miliona primjeraka i time nose titulu najprodavanijeg adidas modela. Adidas Samba model je temeljen na toj istorijskoj kolekciji.

Meni služe za razne stvari, a bile su mi vjerni suputnik od Irana preko Indije pa sve do Južne Amerike. Puno su prošetale, a išle su i na plažu i na planinu, na vožnju motorom, jahanje kamile, duge šetnje po gradu i na plesni podijum.

Adidas Samba patike rađene su od izdžljivog materijala, kože i gume, osiguravaju udobnost potrebnu za sve koji svoj život provode u patikama. Ono što sam ja primjetio je da se u kratkom vremenu prilagođavaju obliku stopala.

Zašto ja obožavam Adidas Samba? Nikada, ali nikada me nisu iznevjerile, a vjerujte mi testirao sam im granice izdržljivosti. U njima se osjećam ugodno i opušteno. Tačno ono šta od patike i očekujem.

Definitivno patike za ljude koji misle drugačije i koji furaju svoj stil!

 

Pozdrav,

Boris Bare

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu! Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoiz...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mjesec i više dana p...
string(0) ""
string(0) ""