10/09 2016.
Blogger Pick

UVIJEK U POKRETU UZ CHUCK II RUBBER

Kažu da ono što vrijedi, traje. Conversice, ili  popularne "starke", traju već preko sto godina i modni su imperativ.Malo je stvari koje su značajno obilježile stav neke generacije ili postale simbol jedne ere, društvenog trenda i modne scene.

Starke su simbol mladalačkog bunta i individualnosti, a utkane su u životne priče generacije mladih, u historiju savremene muzike i kulture uopće. Prešle su put od prepoznatljive obuće za sportiste do obuće koju su voljele razne subkulturne skupine. Danas postoji preko 500 vrsta Converse All Star tenisica a svake sezone lansiraju modele koji dožive veliki hype. Ove sezone Converse je otišao malo dalje i  donosi novi talas inovacija.

Novi model Chuck II Rubber Hihg Top je idealan za kišne dane jer pomaže da noge ostanu suhe i tople u vlažnim ulovima. Navedeni model krasi dobro poznata i voljena silueta, koja je sada napravljena ‘za više’. Precizan dizajn, vrhunski materijali i izdržljiva konstrukcija daju osjećaj toplote, bez obzira na vremenske prilike.  Ukoliko ste zaljubljive prirode i lako se zaljubite u patike, moram vam reci da je Chuck II Rubber prava ljubav. Ova patika ima toliko prednosti, pa je teško da se ne zaljubite u istu.

Nike Lunarlon uložak pruža osjećaj udobnosti, dok Counter Climate tehnologija omogućava  vodootpornost. Patika zadržava toplotu pomoću Heat-reflective tehnologije a gumeni đon omogućava stabilan kontakt sa podlogom. Precizan dizajn, vrhunski materijali i izdržljiva konstrukcija daju osjećaj toplote, bez obzira na vremenske prilike. Dizajnirane sa umetnutim jezikom i mesinganim otvorima za pertle, vodootporne Converse Chuck Taylor  II Rubber patike su prikladne i kao zaštita od blata koji je čest “pratilac” muzičkih festivala.

Nova tenisica dizajnirana je da podrži ‘uvijek u pokretu’ životni stil današnjice. Namijenjena svima onima koji žive život punim plućima, koji uvijek žele više i bolje. Chuck Taylor All Star II Rubber dostupan je ekskluzivno u BUZZ-u, u više boja.

Teško je odabrati samo jedne. Znam, probala sam.

Do čitanja,

Selma.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu! Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoiz...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mjesec i više dana p...
string(0) ""
string(0) ""