10/09 2016.
Blogger Pick

UVIJEK U POKRETU UZ CHUCK II RUBBER

Kažu da ono što vrijedi, traje. Conversice, ili  popularne "starke", traju već preko sto godina i modni su imperativ.Malo je stvari koje su značajno obilježile stav neke generacije ili postale simbol jedne ere, društvenog trenda i modne scene.

Starke su simbol mladalačkog bunta i individualnosti, a utkane su u životne priče generacije mladih, u historiju savremene muzike i kulture uopće. Prešle su put od prepoznatljive obuće za sportiste do obuće koju su voljele razne subkulturne skupine. Danas postoji preko 500 vrsta Converse All Star tenisica a svake sezone lansiraju modele koji dožive veliki hype. Ove sezone Converse je otišao malo dalje i  donosi novi talas inovacija.

Novi model Chuck II Rubber Hihg Top je idealan za kišne dane jer pomaže da noge ostanu suhe i tople u vlažnim ulovima. Navedeni model krasi dobro poznata i voljena silueta, koja je sada napravljena ‘za više’. Precizan dizajn, vrhunski materijali i izdržljiva konstrukcija daju osjećaj toplote, bez obzira na vremenske prilike.  Ukoliko ste zaljubljive prirode i lako se zaljubite u patike, moram vam reci da je Chuck II Rubber prava ljubav. Ova patika ima toliko prednosti, pa je teško da se ne zaljubite u istu.

Nike Lunarlon uložak pruža osjećaj udobnosti, dok Counter Climate tehnologija omogućava  vodootpornost. Patika zadržava toplotu pomoću Heat-reflective tehnologije a gumeni đon omogućava stabilan kontakt sa podlogom. Precizan dizajn, vrhunski materijali i izdržljiva konstrukcija daju osjećaj toplote, bez obzira na vremenske prilike. Dizajnirane sa umetnutim jezikom i mesinganim otvorima za pertle, vodootporne Converse Chuck Taylor  II Rubber patike su prikladne i kao zaštita od blata koji je čest “pratilac” muzičkih festivala.

Nova tenisica dizajnirana je da podrži ‘uvijek u pokretu’ životni stil današnjice. Namijenjena svima onima koji žive život punim plućima, koji uvijek žele više i bolje. Chuck Taylor All Star II Rubber dostupan je ekskluzivno u BUZZ-u, u više boja.

Teško je odabrati samo jedne. Znam, probala sam.

Do čitanja,

Selma.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osjećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam počeo plesati, Pume su bile najvažniji brand. Suede model pogotovo. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Mijenjanjem svog stila sam pr...
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
22.
Feb.
2021.
Shop By Look
21.
Feb.
2021.
Shop By Look
17.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Ponovo vam se javljam i nadam se da su vam nedostajale moje priče.   Prethodnih nekoliko puta smo se na Buzz Crew fotografijama igrali sa ...
27.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Zdravo, streetstyle fanovi! Ovdje Hana s novim postom i novom  Nike lovestory. :)
string(0) ""
string(0) ""