04/07 2018.
Blogger Pick

Nike Air Max 95: Classic and more

Pravi ljubitelji patika inspirišu se svojim kolekcijama. Moje Nike patike definitivno ne postoje samo kako bi zauzimale prostor u mom ormaru već kako bi dofurale boju i inovaciju u moj privatni i poslovni život.

Sredinom ljeta želio sam biti klasični lik, ali s puno ekstravagancije u mom izgledu, znate ono: Pogledaj me buraz! Zato mi je bilo full lako pronaći 9.5 razloga da furam Nike Air Max 95 i da zavladam ulicama u ovim legendarnim patikama.

Dopustite mi da sa vama podijelim ono što mi je najbolje kod Nike Air Max 95, a zbog čega sam se i zaljubio u ovaj model:

  1. Ovaj je model često korišten u stripovima. Dizajneri oslikavaju svaki pa i najmanji detalj i obično ih “dobar” frajer fura po gradu.
  2. Originalna Neon boja proizvedena je više od 10 puta.
  3. Model je ime ’95 dobio kasnih devedesetih, tačnije 1999.
  4. U Velikoj Britaniji kasnih devedesetih nosili su ih kriminalci.
  5. Postoji privatni avion oslikan kao patike.
  6. 1995. koštale su 140 dolara.
  7. Velika potražnja vratila je Air Max 95 u prodavnice vrlo brzo - već 1997.
  8. Uvijek će biti omiljeni model ekipi iz medija, reperima te šopovima koje se bave prodajom patika. Na kraju krajeva – svima.
  9. Model je kreirao Sergio Lozano, tada mladi dizajner u Nikeu, a Nike Air Max 95 tada nije bio obećavajući dizajnerski model…

Ali, tržište i ljudi mislili su drugačije. I ja ih danas nosim i osjećam ih na svojim nogama. Nike Air Max 95 - za ljubitelje patika s karakterom.

Konstantin

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča J Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu,...
16.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Zdravo ljudi, Antonia ovde!   Drago mi je da sam ponovo sa vama. Ovog puta želim da zajedno riješimo jednu od mojih dilema. Za ovaj blog odabr...
string(0) ""
string(0) ""