02/09 2016.
Blogger Pick

OD FARKI DO HALJINICE UZ NEW BALANCE

New Balance je svoje prve tenisice izbacio 40 godina prije Nike-a i adidasa i brzo stekao poluarnost, a kompaniju je 1906. godine osnovao konobar William J. Riley. Interesantno je da su NB patike uvijek numerirane, nikad imenovane, a tu tradiciju dugujemo čovjeku po imenu Arthur Heckler, koji je želio naglasiti brend i filozofiju New Balance-a. Jedan od slogana kompanije je ‘’Numbers are universal. Numbers, not names’’.

Udobnost NB modela ne treba pominjati jer je ona zagarantovana. Udobnost je zapravo i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih karakteristika njihovih modela. Možete i na prvi pogled primjetiti kako su malo podignute, tj. imaju malo veći đon a i jako su meke i lijepo prijanjaju uz stopalo. 

Jedna od najpoznatijih silueta ovog brenda je model 574. U ovoj sezoni nam dolazi u dvije fanki-disko boje, srebrnoj i bakarno-zlatnoj i obje su savršene za kombinovanje, pogotovo za predstojeće jesenje dane. 

Ja sam ih ovaj put iskombinovala i uz farmerice i uz haljinicu, i na oba autfita su baš ‘’legle’’. Kod farki su došle do izražaja, bile su upečetaljive, a uz haljinicu su se super uklopile ali na jedan drugačiji način, postale su neutralne i blage što je super ispalo. 

Zato djevojke, trk u BUZZ! Nova kolekcija je spremna i čeka vas na policama, bilo da pripadate grupi djevojaka koje vole glam fazon ili ste više street style tip, New Balance vam nudi pregršt izbora.

Do čitanja,

Jasna

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan fudbalski inspirisan dizajn...
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča J Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu,...
string(0) ""
string(0) ""