02/09 2016.
Blogger Pick

OD FARKI DO HALJINICE UZ NEW BALANCE

New Balance je svoje prve tenisice izbacio 40 godina prije Nike-a i adidasa i brzo stekao poluarnost, a kompaniju je 1906. godine osnovao konobar William J. Riley. Interesantno je da su NB patike uvijek numerirane, nikad imenovane, a tu tradiciju dugujemo čovjeku po imenu Arthur Heckler, koji je želio naglasiti brend i filozofiju New Balance-a. Jedan od slogana kompanije je ‘’Numbers are universal. Numbers, not names’’.

Udobnost NB modela ne treba pominjati jer je ona zagarantovana. Udobnost je zapravo i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih karakteristika njihovih modela. Možete i na prvi pogled primjetiti kako su malo podignute, tj. imaju malo veći đon a i jako su meke i lijepo prijanjaju uz stopalo. 

Jedna od najpoznatijih silueta ovog brenda je model 574. U ovoj sezoni nam dolazi u dvije fanki-disko boje, srebrnoj i bakarno-zlatnoj i obje su savršene za kombinovanje, pogotovo za predstojeće jesenje dane. 

Ja sam ih ovaj put iskombinovala i uz farmerice i uz haljinicu, i na oba autfita su baš ‘’legle’’. Kod farki su došle do izražaja, bile su upečetaljive, a uz haljinicu su se super uklopile ali na jedan drugačiji način, postale su neutralne i blage što je super ispalo. 

Zato djevojke, trk u BUZZ! Nova kolekcija je spremna i čeka vas na policama, bilo da pripadate grupi djevojaka koje vole glam fazon ili ste više street style tip, New Balance vam nudi pregršt izbora.

Do čitanja,

Jasna

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu! Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoiz...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mjesec i više dana p...
string(0) ""
string(0) ""