na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Blogger Pick
13.06.2018.

Puma – 50 godina ikone među patikama i stilskog dizajna

50 godina velika je godišnjica u svijetu patika. Puma je jedan od brendova koji je konstantno prisutan u sneaker svijetu i prave ljubitelje uvijek drži u iščekivanju novih modela.

Puma model koji je meni privukao pažnju u BUZZ šopu je Puma Select Platform Hyper Emb. Poznata Puma silueta, grunge platforma i cvijetni uzorak.

Puma Select Platform Hyper Emb odličan je izbor za ljetnu patiku. Kombinacija bijele s plavim naglaskom i cvijetni uzorak omogućavaju kombinacije sa svakim ljetnim stilom koji odabereš. Uvijek je dobro imati alternativu bijeloj patici sa nekim detaljima, a koju možeš nositi uvijek i uvijek odlično izgleda.

Jedina stvar kod koje ne pristajem na kompromis kada se radi o patikama je udobnost i savršeno pristajanje. Puma Select Platform Hyper Emb ispunjava oba kriterijuma s klasičnim oblikom i materijalima visokog kvaliteta, upakovanih u savršeni ljetni model koji privlači poglede.

Ne postoji bolji način da se proslavi tako velika stvar kao što je 50. rođendan, nego da obnoviš svoju kolekciju s novim Puma Select Platform Hyper Emb patikama.

XoXo,

Antonija

Slični članci