10/06 2016.
Blogger Pick

AIR HUARACHE RUN ZAGRLJAJ

Najudobnije, najlaganije, najprijatnije, naj... što sam ikada imala na nogama su  definitivno NIKE AIR HUARACHE RUN tenisice. 

Ovaj model Nike je izbacio prije 23 godine, a tenisice je oblikovao Tinker Hatfield koji je tvorac legendarnih Jordanica i Air Maxica. Inspiraciju za oblik Hatfield je našao u cipelama za skijanje na vodi, kojima je bio oduševljen. 

Izuzetno mekane, opremljene Dynamic Fit tehnologijom, postale su jedan od najudobnijih modela pa nije ni čudo sto  slogan ovih patika glasi "Have you hugged your foot today?''. Ove patike izgledaju  svemirski i jednostavno  u isto vrijeme. Idealne su za svakodnevno nošenje i razne aktivnosti jer  ''grle'' stopalo toliko jako da poželite da ih nikada ne skinete.

Lako se uklapaju uz sve kombinacije  a spoj glamura i sporta te prepoznatljiv dizajn odaju da se radi o  visoko kvalitetnom modelu. Mega popularne Nike Huarache dominiraju svijetom već duži niz godina, a novi modeli najavljuju da će ta dominacija trajati još dugo.

Patike su meni najvažniji odjevni predmet, one su jednostavne, neizostavne u svim  mojim aktivnostima. Jako mi je važno da su udobne i  fino stilizovane u omiljenim mi bojama, jer ipak sam žena.

Fenomenalne Huarache su osvojile moje srce svojom udobnošću, dizajnom  i ovom divnom ljetnom bojom. Ljubav je očigledno obostrana, one mene ''grle'' svojom udobnošću a ja njima pokazujem svijet!

Do čitanja!

Selma

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i ...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu! Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoiz...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mjesec i više dana p...
string(0) ""
string(0) ""