BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Blogger Pick
31.01.2018.

Vještina je u tebi

Nije me bilo neko vrijeme, ali imam prilično jake argumente, nemojte zamjeriti.

Pored problema sa leđima sa kojima mučim muku u posljednje vrijeme, defakto je da sam zapeo i zbog jedne, mnogo veće stvari od mene samog. 

Sigurno ste čuli za 2Hot4Stage festival – najveće dešavanje u Srbiji hip hop karaktera. Pravog hip hopa, da se ispravim. Onog, sa sve grafiti radovima, plesom, betlovima, MCevima, beatboxom, žurkama vrhunskih Hip Hop Djeva... Festival se održava od 23. do 25. februara, četvrti put za redom, a kako ga je prethodne godine ispratio više od 2000 ljudi, opasan zadatak je pred organizatorima. Loša vijest je da sam organizator ja, pa kako stvari stoje neću imati puno slobodnog vazduha da udahnem prije početka marta. No, ne žalim se. Samo lineup domaćih izvođača koji za sada broji Marčela, Kendija, Struku, Iskaz, Timbeta, DJ Moooku, Me High Low-a, čini mi se govori da smo na dobrom putu.

Da ne pominjem propratne programe, aktivacije, brojne radionice, predavače i sudije takmičenja iz svih dijelova svijeta... Imamo goste iz Rusije, Francuske, Ukrajine, Holandije, Mađarske, a da ne pričam o regionu koji će se iz svih krajeva od Skoplja do Zagreba, sjatiti u Beograd.

Još jednom, kao i svake godine do sada Buzz Sneaker Station je sa nama u priči da podrži entuzijazam.

Festival nosi slogan “Vještina je u tebi”, oslikava karakter dalekog istoka, i jedino je dešavanje za koje tvrdim da se ne smije propustiti!

No, iako je problem uhvatiti vazduh za udahnuti i vrijeme za otkucati po koje slovo, sjesti u kola i odjuriti po udobne gilje za jurku po gradu, spada u podrazumevane izuzetke.

Patike koje mi se jednom dopadnu, su patike kojima se uvijek vraćam, a Cortez je jedan od tih. U nedostatku brejka, kako bih nadoknadio izgubljeno, poveo sam i djevojku, pa će osim patika makar još nešto lijepo biti na fotkama.

Prethodni put kada sam pisao o Cortezu, pomenuo sam da sam ih zgotivio od onog momenta kada ih vidjeh na nogama svjetskog šampiona u stonom tenisu, nosioca medalje časti i bogataša koji se obogatio loveći škampe… Reč je o Forestu Gampu, dabome.

Kako sam svoj prvi par Corteza navukao tek prije nekoliko mjeseci, očekivano - nije trebalo da prođe puno vremena dok ne uzmem i drugi par u različitoj boji.

Neću se ponavljati sa činjenicom koliko su udobne. Patike su napravljene za trčanje, a i sam Forest je u njima trčao tri godine, dva mjeseca, četrnaest dana i šesnaest sati. Ako to nije kompetentan kriterijum dovoljan za procjenu udobnosti, onda starno ne znam šta je. Ne stvarno, dovoljno je da ih uzmete u ruku.

Što se dizajna i boje tiče, ovaj put izabrao sam crvenu, jer mi moj OSD govori da je nekako baš to boja koju bih uklopio uz pomenuti koncept dalekog istoka.

 #vestinajeutebi #2Hot4StageFEST2018

 

Lex

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

11.
Jun.
2021.
Shop By Look
11.
Jun.
2021.
Shop By Look
09.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Jun je mjesec u kojem zvanično počinje ljeto, ali moram priznati da hladni dani zadnjih nedjelja (barem u Rumuniji) nisu od pomoći da ozvaničimo početak ljet...
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
02.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Pravo je vrijeme da vam prenesem utiske o novoj Buzz kolekciji i mojim favoritima uz koje ljetnji vibe itekako počinjem da osjećam . Road trip sa...
26.
May.
2021.
Blogger Pick
Lockdowni i ograničenja su i dalje prisutni. Vremenska prognoza užas; kiša, kiša, kiša. No, nije sve tako sivo, dok čekamo bolja i sunč...
19.
May.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi, U posljednje vrijeme koristim svaki trenutak da budem napolju i uživam u toplim sunčanim danima. Zato sam veoma uzbuđen što polako počinju...