BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve porudžbine u vrijednosti preko 99 KM

DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

POZOVITE NAS NA

055/490-400 Svaki radni dan od 9-18h i subotom do 15h

Blogger Pick
15.04.2015.

AIR MAX 1 ULTRA MOIRE

Prije 28 godina, fenomenalni Nike dizajner, Tinker Hetfild je osmislio novi koncept koji živi već tri decenije.

Nike Air tehnologiju koja postoji od 1979.godine Hetfild je učinio vidljivom kada je dizajnirao prvu patiku sa Air Max đonom i tako zauvijek promjenio dizajn obuće u svijetu sporta.

Priča je počela sa modelom Air Max 1 koji se prvi put pojavio 1987. godine.

Da bi obilježili 28 godina od pojavljivanja prvog Air Max modela, Nike je dizajnirao novu patiku koja se priključila velikoj Air Max porodici.

Air Max 1 Ultra Moire nastao je kao kombinacija modela Air Max 1 i Nike Air Zoom Moire+ iz 2006. godine koja je bila prva Nike+ patika. Patika je značajno fleksibilnija i lakša u odnosu na ostale Air Max modele, zahvaljujući đonu koji je prilagođen patikama za trčanje.

Gornji dio patike urađen je iz jednog dijela sa izlivenim poljima od reflektujućeg 3m materijala. Inspiracija za gornji dio patike došla je sa modela Zoom Moire + tako da je cijelo gornjište patike u sitnim rupicama koje omogućavaju bolju ventilaciju noge.

Nova legura izuzetno je lagana i mekana i do sada je korištena na Free modelima, potrudili su se da otpor svedu na minimum a povećaju savitljivost tako da spolja đon izgleda isto kao regularni Air Max 1 a sa donje strane su praznine kao na Free modelima. Još jedan dodatak na Ultra Moire patikama je prozor sa donje strane patike tako da se vidi Air Max sistem i odozdo. On je zaštićen prozirnom legurom gume koja je korišćena i na Air 180 modelu a istu vrstu gume imamo i na prednjem dijelu đona.

Na Ultra Moire je sve urađeno kako bi patika bila što lakša i udobnija tako da je i uložak ortolite tehnologije koji je izrađen od ortopedske pjene izuzetno lagan i efikasan u formiranju pravilnog gazišta korak naprijed u odnosu na dosadašnje gumirane uloške.

Nike Air Max 1 Ultra Moire spoj tradicije i najnovije tehnologije bilo kao namjenska za bavljenje sportskim aktivnostima ili svakodnevna fashion obuća sigurno će zadovoljiti vaše potrebe.

 

Ostavi komentar

Ostali komentari

 • Petar Galic
  Petar Galic

  Koliko kostaju ove tene air max 1 ultra moire

  08.09.2015. 15:03
 • Petar Galic
  Petar Galic

  Muhsin, cijene variraju u zavisnosti od modela, a možete ih naći u katalogu http://www.buzzsneakers.ba/proizvodi?search=ultra+moire.

  08.09.2015. 18:41

Slični članci

11.
Jun.
2021.
Shop By Look
11.
Jun.
2021.
Shop By Look
09.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Jun je mjesec u kojem zvanično počinje ljeto, ali moram priznati da hladni dani zadnjih nedjelja (barem u Rumuniji) nisu od pomoći da ozvaničimo početak ljet...
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
08.
Jun.
2021.
Shop By Look
02.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Ćao, ekipo! Pravo je vrijeme da vam prenesem utiske o novoj Buzz kolekciji i mojim favoritima uz koje ljetnji vibe itekako počinjem da osjećam . Road trip sa...
26.
May.
2021.
Blogger Pick
Lockdowni i ograničenja su i dalje prisutni. Vremenska prognoza užas; kiša, kiša, kiša. No, nije sve tako sivo, dok čekamo bolja i sunč...
19.
May.
2021.
Blogger Pick
Hej ljudi, U posljednje vrijeme koristim svaki trenutak da budem napolju i uživam u toplim sunčanim danima. Zato sam veoma uzbuđen što polako počinju...