18/10 2017.
Blogger Pick

LET THE FALL GAMES BEGIN!

Baš sam pod visokim naponom jer sam nastupao non-stop posljednjih par mjeseci, obišao sam mnogo mjesta, dao ljudima priliku da uživaju u mojoj muzici i stekao mnogo fanova usput. Ne bih da se hvalim, ali čisto da vas obavjestim o upgrade-u moje karijere. Znate li ko je još odradio upgrade? NIKE AIR MAX 90 SNEAKERBOOT se vratio ove jeseni sa neviđenim kolornim kombinacijama.

Nike Air Max linija je prvi put izbačena na tržište 1987. Dizajn je odradio Tinker Hatfield, koji je prvobitno bio arhitekta Nike radnji. Kasnije je uradio dizajn mnogih Air Jordan modela. Nike Air tehnologiju je osmislio i patentirao M. Frank Rudy.

Kako bi se sačuvala tradicija i klasičan stil, odrađena je prirema za zimu sa Nike Air Max 90 Ultra Mid-Winter. Ove jeseni shopovi širom svijeta su preplavljeni selekcijom sneakerboot modela. Koliko god većina nas ne želi da se pomiri sa činjenicom da je ljeto gotovo, vrijeme je da se razmišlja o jesenjim patikama… Jer temperatura pada svaki dan, a uskoro će da počne da pljušti kišurina.

Ali kao što možete da pretpostavite, Nike nas neće ostaviti mokre na kiši. Njihovi sneaker/boot hibridi su tu i ove godine. Ima nekih modela koji su privlačniji od klasičnog Air Max 90 Sneaker boot, što njihov comeback u jesenjim nijansama tamno zelene sa crnim i sivim detaljima čini još značajnijim. One su spremne da se suoče sa lošim vremenskim uslovima, jer materijali od kojih su napravljeni omogućavaju veću kotrolu kretanja, a dodatno je gornjište vodootporno.

Obožavam svaki cm ovog sneakerboot modela što se jasno vidi na slikama. Udobne su, idu uz svaku odjevnu kombinaciju… Nema šta više da se kaže. To su Nike Air Max 90 Ultra Mid-Winter.

Do sljedećeg puta,

El Nino

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Dođi do vrha i ostani na vrhu! Adidas Sambarose patike ponovo otkrivaju Sambu kao ulične platforme koje su zadržale svoj klasičan fudbalski inspirisan dizajn...
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Hej BUZZ ekipo! Moje ime je Nina Retar i član sam BUZZ Crew-a već više od godinu dana. Ovo je moj prvi blog post i nadam se da će vam donijeti sreću i...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Ćao, ekipa! Nadam se da ste se uželjeli mojih priča J Ovoga puta vam predstavljam model patika iz devedesetih, dobro poznati Air Max 90. Kako u tom periodu,...
string(0) ""
string(0) ""