Inspirisana smjelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržište je stigla nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentovani američki umjetnik, muzičar, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.

Devedesete godine prošlog vijeka su bile u znaku smjelijih odjevnih kombinacija i isticanja ličnog stila. Nova kolekcija upravo odiše istim stavom tog doba, ali na moderan način. Club C model je „vladao“ teniskim terenima još od 1985, a nakon toga je postao neizostavni dio street style kulture. Sličnim koracima je i MGK prelazio put od muzike, mode do filma.

„Club C model je jedan od onih modela koji zauvijek vladaju uličnom scenom. U ovom slučaju čak više od 30 godina. Činjenica da je Club C i danas vrlo važan novim generacijama dosta govori o Reebok brendu. Oduvijek sam bio veliki fan ovog modela, jer je u isto vrijeme jednostavan i vanvremenski“ – izjavio je Machine Gun Kelly.

„„Smatrali smo da je pravo vrijeme da se vratimo stilu 90-ih i koristimo ga kao kreativnu osnovu, ističući Machine Gun Kelly-ja i njegov jedinstveni stil.“ dodaje Todd Krinsky, globalni potpredsednik Reebok Classic and Entertainment.

Reebok je želio da autentično prikaže doba kada se brending isticao u mnogo većoj mjeri nego danas, tako da model „Club C Overbranded“ ima elemente koji se ponavljaju. Vidljiv je retro Reebok logo, kao i brending u istim tonovima na obodu patika i središnjem dijelu đona.  Model je izrađen od kože, sa EVA središnjim dijelom đona koji doprinosi preko potrebnoj udobnosti za cijeli dan.